Sztárok

A hónap legőrültebb videója: Anthony Hopkins és Ian McKellen Gucci-öltönyben, szorosan egymáshoz simulva perdülnek táncra

Anthony Hopkins és Ian McKellen korábban a nagyvásznon is találkozott már, és a magánéletben is remek a kapcsolatuk, azt azonban legmerészebb álmainkban sem hittük volna, hogy egyszer majd ilyen közös videóval rukkolnak elő.

Nyolcvanon túl sem húzzák be a kéziféket

Anthony Hopkins és Ian McKellen együtt és külön-külön is fantasztikusak: a kétszeres Oscar-díjas walesi színészlegenda Hannibal Lecter szerepével (A bárányok hallgatnak, Hannibal, A vörös sárkány), a Napok romjai hűvös komornyikjával és Az apa demenciával küzdő főhősével örökre belopta magát a szívünkbe, nemrégiben színházi balesetet szenvedett brit kollégája pedig A gyűrűk ura- és az X-Men-filmek kulcsszereplőjeként írta be magát az egyetemes mozgóképtörténetbe. Talán kevesen tudják, ám a 85 éves McKellen és a 86 esztendős Hopkins korábban a nagyvásznon is találkozott már: 2015-ben, Az öltöztető című kamaradrámában játszottak együtt, de persze a magánéletben is remek barátságot ápolnak. Ennek ellenére is hidegzuhanyként érte az internet népét az a rövid, de annál bombasztikusabb videó, melyben Hopkins és McKellen Gucci-öltönyben, szorosan egymáshoz simulva perdül őrült táncra! Lapozz, galériánkban mutatjuk a felvételt!

A Hopkins Instagram-oldalán megosztott videóban a két színészóriás nem csupán együtt perdül táncra (teszik ezt ráadásul méregdrága Gucci-öltönyökbe bújva), de a végén meg is ölelik egymást, sőt egy-két baráti puszi is elcsattan köztük.
Kattints a további képekért!

Richard Gere meglehetősen későn vált édesapává: a világhírű színész 50 esztendős is elmúlt, amikor megszületett első gyermeke, Homer. A sztárcsemetére a filmcsillag minden rajongója kisfiúként emlékszik, pedig a srác már rég a fiatal felnőttek életét éli.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Home&Design
Egy tiszta és kellemes környezet nagyban hozzájárulhat a nyugodt alváshoz és a jó közérzethez.
Lifestyle
Az illóolajok alkalmazása mára a mindennapok részévé vált, hiszen számos előnyük van a háztartási tisztítástól kezdve az aromaterápián át a bőrápolásig.
Fashion&Beauty