Britney Spears után újabb egykori tinisztár szabadult a gyámság alól

Ismét szabadon dönthet az életéről a kétezres évek tiniszenzációja, Amanda Bynes. Régen nagy jövőt jósoltak neki, aztán félresiklott az élete, de most kapott egy új esélyt az élettől.

Kilenc év után szabadult a gyámság alól

Britney Spears tizenhárom nyomorúságos év után tavaly novemberben szabadult a gyámság alól. Az énekesnőt anno az idegösszeomlása miatt helyezték gondnokság alá, labilis mentális állapota miatt több mint egy évtizeden keresztül az apja hozta meg helyette a döntéseit, és ő kezelte a személyes és pénzügyeit is. Britney-hez hasonlóan Amanda Bynes is a reflektorfényben nőtt fel gyereksztárként a kilencvenes és a kétezres években, amikor olyan népszerű filmekben szerepelt, mint a Miről álmodik a lány?, a Micsoda srác ez a lány!, a Hajlakk, vagy éppen az Amerikai Hófehérke.

Aztán valami az ő életében is félresiklott, függőség alakult ki nála és a törvénnyel is több alkalommal meggyűlt a baja, több bizarr epizódja is volt – például arctetkót csináltatott, amit azóta eltávolítottak, egyszer pedig beharangozta, hogy babát vár, a hírről azonban hamar kiderült, hogy kamu. Pár éve bejelentette, hogy bipoláris zavart diagnosztizáltak nála az orvosok. Utoljára a 2010-es Könnyű nőcske című filmben vállalt szerepet Emma Stone oldalán.

2013 óta állt édesanyja gyámsága alatt, hétfőn pedig bejelentették, hogy mostantól újra hivatalosan maga dönthet az élete alakulásáról. A TMZ arról ír, hogy a jelenleg 35 esztendős Bynes évek óta józan, segítséget kap a mentális egészsége ápolásában, lediplomázott, és jegyben jár, vőlegénye Paul Michael. Függetlenedését a szülei is teljes mértékben támogatták.

A 40 esztendős énekesnő az Instagram felületén posztolt egy olyan bejegyzést, mely máris merészebbnél merészebb spekulációkat indított el a rajongók körében. Lehetséges, hogy lemaradtunk valamiről, s Britney és vőlegénye felbontották az eljegyzésüket?

Leadfotó: 123rf

Oldalak