Hiába vesztette el látását a világhírű modell, ugyanúgy sikert sikerre halmoz

A szlovén Alen Kobilica inspiráló életútján ámul a világ.

Hátrányból előnyt kovácsolni

Az egész világot meghatotta, amikor annak idején a szerb származású, ausztrál Nick Vujicic motivációs trénerként vált ismetté. A a karok és lábak nélkül született szónok számtalan alkalommal prédikált a világ minden sarkában a fogyatékosságról, a remény és a hit fontosságáról. Nincs azonban egyedül: az utóbbi években számtalan olyan coach és életvezetési tanácsadó tűnt fel, aki élő példája lehet annak, hogy csak azért, mert különbözünk másoktól vagy egy külső körülmény teljesen megváltoztatja a korábbi életünket, nem kell lemondani a harmonikus életről.

A fényes divatvilágból a sötétségbe

Az 50 éves Alen Kobilica története is ilyen: egyszerre döbbenetesen szomorú, mégis rendkívül inspiráló. A nemzetközi divatvilág legismertebb szlovén modellje egyik napról a másikra veszítette el a látását. A világhírű modell- és divatügynökség tulajdonost bár először sokkolta állapota, rövid úton rájött, hogy mentálisan nem hajlandó belépni a sötétség világába. Elkezdte kihozni önmagából a maximumot: elképesztő sporteredményeket szerzett, gyönyörű szerelmét feleségül vette, a napokban pedig első közös gyermekük is megszületett.

További részletek a galériában!

Alen Kobilica 13 éves modellkarrierje során olyan neves divattervezőkkel dolgozott együtt, mint: Giorgio Armani, Gianfranco Ferre és olyan márkákkal, mint: Bulova órák, Rochas Aquaman parfüm, Fendi, Krizia, Davidoff, Cacharel vagy éppen a Zegna.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: facebook.com/Kobilica.Alen

Oldalak

Szólj hozzá Te is!