Sztárok

Ákos halálközeli élményekről számolt be: hat hétig küzdött a koronavírussal

Az énekes egyórás vlogban számolt be a tapasztalatairól, és a vírustagadóknak is üzent.

Ákos még mindig küzd a koronavírus utóhatásaival

Ákos több mint három évtizede a magyar zenei élet meghatározó alakja. Saját bevallása szerint közel 400 dalt szerzett ezidő alatt, és még a koronavírus-járvány sem tudta megállítani: 2020-ban sem állt meg a munka, folyamatosan dolgozott különböző projektjein – többek között erről is mesélt az első 2021-es videónapló-bejegyzésében. A több mint egyórás kérdés-felelet típusú videóban az énekes abba is beavatta a rajongókat, hogy ő is átesett a koronavírus-fertőzésen, ráadásul elég súlyos tünetekkel küzdött. Az ilyen módon „felszabadult” idejét azonban próbálta hasznosan tölteni.

Elkaptam ezt a rohadt COVID-ot, ami egyesek szerint nem is létezik. Ha időnként köszörülöm a torkom vagy karácsolok, az annak tudható be, hogy még nem teljesen jöttem ki a dologból, de azért hat hetemet elvette” – kezdte a zenész. „Ugyanakkor ez az időszak lehetőséget adott nekem arra, hogy egyrészt végiggondoljam az életemet, másrészt sokkal többet foglalkozzak olyan munkával, ami az asztalhoz köt. Ilyen volt a novellaírás is: szerkesztői szemmel néztem át a korábbiakat, írtam újabbakat, illetve befejeztem a befejezetleneket is (…) Ha minden jól megy, akkor ősszel talán ebből lehet kötet” – árulta el az énekes.

A szakmai témák mellett Ákos számos magánjellegű kérdésre is választ adott.

Tudj meg még többet a következő oldalon!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Lifestyle
A kelet-oroszországi Jakutföld lakói találtak rá anno a fagyott 44 ezer éves farkasra. Az állatot így kiváló állapotban vizsgálhatták meg a kutatók.
Fashion&Beauty
Idén újra divatba jöttek az egyrészes fürdőruhák, Sydney Sweeney pedig le is csapott néhányra, amelyek tökéletesen mutattak irigylésre méltó alakján.
Sztárok
Kihirdették a Szentkirályi Tehetségprogram három nyertesét, amelyben ezúttal női sportolók diadalmaskodtak. A szakmai zsűri a 14-18 éves fiatal sportolók közül választotta ki azt a hármat, akiknek a...