Sztárok

"Mit csináltál az arcommal?" - Kiakadt a rajongója szelfivideóján Adele

A Las Vegas-i koncertjén egy rajongója készítette a szelfivideót, az énekesnő pedig egy stadionnyi rajongó előtt akadt ki.

Gigashow

Egy Las Vegas-i szupershowra szerződött le a világhírű énekesnő, sajtóhírek szerint 12 hétvégére állapodott meg, és a Caesars Palace Hotel színpadán lép fel. A 24 koncertért korábbi hírünk szerint hihetetlen összeg üti Adele markát, esténként körülbelül 500 ezer fontot, azaz 213 millió forintot kaszál. A járvány egyszer már átírta a terveket, hiszen a januári kezdést el kellett halasztani, most azonban végre megvalósult. A borsos jegyárakért cserébe viszont a rajongók fotót is tudnak csinálni a sztárral, sőt, beszélhetnek is vele. Most egy szerencsés rajongó a szelfivideójával borította épp ki Adele-t. Nyilvános lett a felvétel - szúrta ki a TWN.hu.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Bizony, vannak olyan ruhadarabok, amelyeket egyenesen cikinek tart az emberek többsége. Ilyen a Crocs papucs, vagy a lábmelegítő, és az ejtőernyős nadrág is.
Lifestyle
A Bak napját váratlanul feldobja egy jó hír. Napi horoszkóp!
Lifestyle
Talán nem is gondolnád, de hatalmas hibát követsz el, ha nem fogyasztod ezt a szervezet számára nagyon fontos élelmiszert a fogyókúra alatt.