Sztárok

Mi lett velük? Így élnek ma a 2000-es évek legnépszerűbb magyar műsorvezetői

Közel 20 éve tűntek fel a képernyőn, és egy csapásra a szívükbe zárták őket a tévénézők. Sokan közülünk ma már nem műsorvezetőként tevékenykedtek, ám az emberek nagy része a mai napig tudja, kik ők, mindenféle műsor nélkül.

Sokféle sors

A 2000-es években mindenki róluk beszélt, igazi sztároknak számítottak a műsorvezetők. Legtöbbjük ma már nem aktív a szakmában, azonban 10-15 év kihagyás után is egyből beugrik az arcuk, ha a nevüket halljuk. Utána néztünk, hogy élnek most az új évezred legmenőbb televízós arcai, a kép pedig rendkívül vegyes.

Emlékszel még Nócira vagy Szakál Mikire?

Mesés tévés karrier előtt álltak, mégsem ebbe az irányba haladt az életük. Ezen a pályán sem egyszerű megmaradni, újabbnál újabb arcok jönnek, akiket a kereskedelmi csatornák egy év alatt vezető sztárrá építenek fel. A verseny hatalmas, a lehetőség pedig ehhez képest borzasztóan kevés.

Hogy milyen karrierbe kezdtek az elmúlt 20 év legnagyobb kedvencei? Galériánkból kiderül!

Nóci szavaival élve, amikor a Való Világot vezette, valósággal felemelte a sajtó. A Borsnak arról mesélt korábban, hogy ez azonban zavarta, úgy érezte egyáltalán nem tett semmit ezért a különösen pozitív bánásmódért, mint ahogyan azért sem, hogy utána annyi rosszat kapjon, mint amennyivel illették. Van egy 15 éves fia, és a szerelem is rátalált, párját a rehabon ismerte meg, ahová pusztán azért ment, hogy kitisztuljanak a gondolatai, nem küzdött sem alkohol-, sem drogproblémákkal.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: instagram.com/annonizita_photography

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Egészen korai emlékeim vannak arról, hogy a szüleim a rákról beszélgetnek. Még a neve is elborzasztott! Ugyan felnőtt koromra elhalványodott a nagy ollós, vérvörös rák képe a tudatomban, amint a...
Lifestyle
Alig 40 ezer forintért hajlandó volt megválni a sminkjétől, igaz, ennek köszönhetően azonnal bukta a pasiját.
Lifestyle
Rachel Kennedy nem hitt a szemének, mikor megkapta az értesítőt a telefonjára, miszerint telitalálata volt a lottón. A pénz mégsem kapta meg, ugyanis egy dologról megfeledkezett.