A tinilányok kedvence - interjú SP-vel

Éder Krisztiánnal, azaz Sp-vel beszélgettünk.

Éder Krisztiánnal, azaz Sp-vel beszélgettünk.

 

Mikor kezdtél el komolyabban foglalkozni az énekléssel?

Krisztián: Igazából, magával az énekléssel az utóbbi években kezdtem komolyabban foglalkozni. Korábban az underground vonalat erősítettem.

 

Kezdetben csak a youtube-on lehetett téged látni, hogy jutottál el szinte egyik pillanatról a  másikra egészen a Cometig?

Krisztián: Ez egy folyamat eredménye volt. Egyre több számom jelent meg, ezáltal egyre többen ismertek meg, és sokaknak tetszett, amit csinálok. Talán jókor voltam jó helyen, persze rengeteg munkám volt benne, a szerencse csak egy plusz faktort jelentett.

 

Márciusban volt az első nagykoncerted. Milyen érzés volt?

Krisztián: Reméltem, hogy egyszer eljön ez a pillanat is, hogy lesz egy saját nagy koncertem. Nagyon jó érzés volt látni, hogy ennyi embert érdekel az, amit csinálok, a későbbiekben is remélem, hogy nyílik majd alkalom ilyenre.

 

Van példaképed, vagy inkább a magad útját járod?

Krisztián: Az a legfurcsább, hogy Bereczki Zolit és Caramelt is a példaképemnek tekintem, és a Nagy Duett műsorban velük voltam a döntőben. Külföldiek közül Ushert és Justin Timberlaket szeretem.

Melyik az az élményed, ami az eddigi pályafutásod alatt mérföldkőnek számít?

Krisztián: Az, hogy találkozhattam Hajdú Péterrel, mindenképpen nagy hatással volt az életemre (nevet)! Igazából én minden egyes kisebb sikeremet mérföldkőnek tekintem, minden egyes lemez, illetve album megjelenését. Természetesen a „Nevem SP” nagykoncert egy nagyobb lépcső volt az életemben, éppúgy, ahogy A Nagy Duett is.

 

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!