A szupermodell lediplomázott

A szupermodell büszke lehet magára, hiszen most bebizonyította, hogy a szépség nem egyenlő a butasággal. A sokoldalú Tyra Banks ugyanis a napokban a világhírű Harvard-on szerzett diplomát.

A műsorvezető és modell a napokban tett közzé egy fényképet, melyen a Harvard Business School sikeres elvégzéséért kapott diplomájával pózol. A kép mellé a következő szöveget írta: „Vigyorral az arcomon, a Harvard Business School kampuszán, a diplomámmal. A képet a csodálatos fényképészemnek köszönöm, Anyukámnak.”

Ezen kívül egy további képet is közzétett, amely azt a pillanatot mutatja, amikor a színpadon éppen átveszi a diplomáját. A következő szavakkal kommentálta a képet: „A színpadon a Harvard Business School diplomámmal! Egy picit szédülök, de ez egy nagyon izgalmas pillanat az életemben, amelyet meg szerettem volna osztani veletek!”

Tyra Banks az America’s next topmodel című műsorral lett világhírű, ezen kívül van még egy saját produkciós irodája, és írónőként is nagyon sikeres. Ennek ellenére fontosnak érezte, hogy részt vegyen ezen a speciális képzésen.

Következzen egy interjú:

Oldalak

Szólj hozzá Te is!