A sztárpár útjai 30 év után elválnak

Danny DeVito és Rhea Perlman végleges döntést hoztak, bő 3 évtizedes házasság után válópert indítanak.

Ennyi együtt töltött év után, vajon miért dönt úgy két ember, hogy egyedül akarják folytatni az életüket? Pedig nagyon sokan drukkoltak nekik, mi több felnéztek rájuk, hiszen ékes bizonyítékai voltak annak, hogy egy kapcsolatban nem csak a külső számít. A pöttöm DeVito és bongyori hajú –nem épp férfiideál – felesége sokáig hangsúlyozták, csak az a fontos, mit érzünk a másik iránt.

A két színész 1971-ben ismerkedett meg egymással Danny egyik színdarabjának premierjén. Nem sokáig húzták az időt, pár hét múlva már együtt is éltek, és később közösen kezdtek el dolgozni a Taxi című klasszikus sorozatban. 1982-ben boldogan vonultak az oltár elé, akkor még mindenki azt hitte szerelmük örök.

Most mégis valami megakasztotta az idillt, ugyanis tegnap hivatalosan is megerősítették, felbontják a házasságukat. Az okokról senki sem beszél, feltételezhető, hogy egyszerűen elhidegültek egymástól. Hosszú házasságuk alatt 3 gyermekük született, az immár 29 éves Lucy Chet, a 27 esztendős Grace Fan és 25 éves Jacob Daniel.

Nézd meg, hogyan alakítottak együtt a Taxi című sorozatban!

Oldalak