A siker neve Jennifer

Hollywoodban az egyik legnépszerűbb név kétségkívül a Jennifer. Aniston, Lopez, Connelly, Garner - hogy csak néhányat említsünk a híres Jenniferek listájáról. Hollywoodban olyan sokan futottak be irigylésre méltó karriert ezzel a névvel, hogy azt hihetnénk, a Jenniferek előnnyel indulnak.

Hála a folyamatos médiaérdeklődésnek, talán Jennifer Aniston az első, akinek a neve beugrik, ha meghalljuk ezt a keresztnevet. A színésznő a Jóbarátok tíz évadjával tökéletesen megalapozta karrierjét, amely azóta is töretlen. Romantikus komédiáit imádja a közönség, Jennifer-re pedig csúnya válása után végre a szerelem is rátalált Justin Theroux személyében.

 

Garnernek és Connelly-nek a magánélete is sikeres
Jennifer Lopezről is sokat cikkeztek a válása miatt, bár ő már rutinosabb ezen a téren kolléganőjénél, hiszen több férjet is elfogyasztott. J. Lo énekel, filmekben játszik, ruhákat tervez, parfümöt ad ki, szinte nincs is a show business-nek olyan területe, amelyben még ne tette volna próbára magát.
Jennifer Garner és Jennifer Connelly magánélete ezzel szemben sokkal kiegyensúlyozottabb. Amellett, hogy boldog házasságban élnek Ben Affleck és Paul Bettany színészekkel, Garner most várja harmadik gyermekét, Connelly pedig pár hónappal ezelőtt adott életet egy egészséges kislánynak, szintén a harmadik kicsinek a családban. A filmjeik a pénztáraknál is rendre jól teljesítenek, Jennifer Connelly pedig egy Oscar-díjat is a magáénak mondhat.

Jennifer Love Hewitt-nak a mozivászon meghódítása kevésbé sikerült, a tv-ben ellenben olyan sikeres sorozatokkal rukkol elő, mint a Szellemekkel suttogó. Ugyanez a helyzet Jennifer Carpenter esetében is, akinek leginkább a Dexter című sorozatból lehet ismerős a neve. A Dextert alakító Michael C. Hall-al egymásba is szerettek a forgatáson, de a házasság rövid életű volt, csupán két évig bírták ki egymás mellett.

 

Jennifer Lawrence Hollywood új üdvöskéje
Jennifer Lawrence jóval fiatalabb kolléganőinél, de sokan Hollywood legígéretesebb tehetségének tartják. A tavalyi évben Oscar-díjra jelölték, azóta pedig már szerepelt a legújabb X-Men filmben, sőt, a sokak által várt Éhezők viadalának főszerepét is rá osztották. Jennifer Hudson személyében is egy Oscar-díjast tisztelhetünk, pedig az American Idol egykori résztvevője elsősorban énekesnő.

Jenny McCarthy
egészen más területeken ért el sikereket, főként a Playboy magazin oldalain. Hála Jim Carrey-vel való több éves kapcsolatának, a média sokat foglalkozott vele, ő pedig ebből ki is hozta a maximumot: tv-műsorokkal és reklámszerződésekkel bizonyította, hogy ő is a sikeres Jenniferek népes táborába tartozik.
 

Oldalak