A nők és az ital vitte a sírba? -  Flipper Öcsi maga is szappanoperának titulálta életét

13 évvel ezelőtt hunyt el 46 évesen Flipper Öcsi, aki képes volt minden hölgy szívét megolvasztani.

„Könnyen szerelmesedő típus volt”

A 80-as, 90-es évek legfelkapottabb együtteseiben énekelt Jeszenszky Béla Tibor vagyis művésznevén Flipper Öcsi. Rekedtes hangjának megannyi nő esett áldozatul. A koncertek előtt és után is eszeveszetten igyekezetek a nők a közelébe férkőzni. Ez persze neki hízelgő lehetett, ám első feleségének kevésbé, aki igyekezett elfogadni a tényt, hogy falkában kergetik a lányok a férjét.

„Szemérmetlenül ajánlották fel magukat a lányok Öcsinek. Ráadásul – pechére – a zenész könnyen szerelmesedő típus volt.” – mesélte Szilágyi Marianna a Blikknek, aki szerint többek között ez is rányomta a bélyegét a kapcsolatukra.

Sokan mondják, hogy Flipper Öcsit a nők és az ital vitte a sírba. Valójában már soha nem derül ki, miért menekült az alkoholba, ami a végzetét okozta.

Galériánkban még több érdekességet találhatsz a ’80-as évek szívtiprójáról!

Gyerekkorában kezdődött a szerelem a zenével Flipper Öcsi 1962. május 29-én született Dunaújvárosban. 1966-ban a családjával Budapestre költözött. Hamar megismerkedett gyermekkorában a zenével: dobolni és csellózni tanult, mellettük pedig énekelni is.
Kattints a további képekért!

Leadkép:facebook

Ábel Anita, Pásztor Erzsi és Németh Kristóf is búcsút vett a teleregény egyik meghatározó szereplőjétől, a 85 esztendős korában elhunyt Csűrös Karolától.

Oldalak