A 6 legcikibb sztártetkó! - Képekkel!

Hollywoodban is divat a tetoválás, számos híresség varrat magára különböző szimbólumokat, képeket. Egy szépen megtervezett tetkó nagyon szexi tud lenni, azonban ahogy egy rosszul megválasztott öltözékkel, úgy egy összecsapott, meggondolatlan tetoválással is igencsak ronthatjuk az összképet. Így járt ezzel néhány sztár is, akik most már inkább elrejtenék, mintsem hogy ország-világ előtt mutogassák a félresikerült műveket.

1. Angelina Jolie
A szexi színésznő nem volt ám mindig ilyen visszafogott és családcentrikus, mint most. Brad Pitt előtt a kicsit különc Billy Bob Thornton felesége volt három zűrös éven keresztül. A vállán található „Billy Bob” tetoválás is ebből az időszakból maradt rá, bár mostanra már átíratta, s a helyén gyermekei és férje születési ideje és koordinátái találhatók.

2. Charlie Sheen
A „Két pasi meg egy kicsi” egykori sztárja sorozatbéli szerepében nem épp a szebbik nem megbecsüléséről volt híres, bár volt olyan idő, amikor a csillagokat is lehozta volna egy nőért, s ő nem más volt, mint Denise Richards. Szegény Charlie is beleesett abba a hibába, hogy szerelme nevét varratta magára, az egykori „Denise” felirat azonban szakításuk után hamar átalakult, mégpedig az angol „winning” szóra, ami magyarul győzelmet jelent.

3. Britney Spears
A néhai tinisztáron nem csak egy, hanem kapásból két szerencsétlen tetoválás is található – hát igen, nem is Brit lenne… Az egyik egy kínai szimbólum, melynek azt kellett volna jelentenie, hogy „rejtélyes”. Ám Britney nem nézett utána, egészen pontosan mit is varrat magára, és mint utólag kiderült a kép jelentése egyáltalán nem különleges, hanem „furcsa”, ami kicsit más értelmezést ad a dolgoknak. A másik ilyen tetoválása Isten héberül, de még ezt is sikerült elrontani, a „tetováló művész” ugyanis elírta! Most komolyan, hogy lehet egy ilyet elírni? Utóbbi tetkó egyébként azóta már eltűnt az énekesnőről.

Lapozz tovább, ha kíváncsi lettél a szexi Ryan Gosling és Johnny Depp tetkóira!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!