Sztárok

9 dolog, ami összeköti Jennifer Lopezt és Ben Afflecket

Semmi kétség: ami közöttük van, az valóban lelki társi kapcsolat. Egyre több kép jelenik meg arról, hogy rengeteg időt tölt együtt Jennifer Lopez és Ben Affleck. A vak is látja, milyen szerelmesek! Hiába, akik között olyan szoros kötelék van, mint közöttük, azok évek múltán is képesek egymásra találni!

Ez egy hollywoodi szerelmi történet, 19 évvel ezelőtt kezdődött. Ben Affleck és Jennifer Lopez néhány hét alatt újjáélesztették Bennifert most, mikor végre mindketten egyedülállók. Kapcsolatuk azt bizonyítja, hogy igenis működhet az újramelegített káposzta. Ám ahhoz, hogy ők ezt elmondhassák magukról, hosszú utat kellett bejárniuk, tapasztalatokat szerezniük és érett felnőtté válni.

2021-es találkozásuk végtelen pletykákat ihletetett, de végül úgy fest: révbe értek.

Lapozz a cikk folytatásáért!

A Gengszter románc 2002-ben ismerkedtek meg a Gengszter románc című film forgatásán. Akkoriban JLo még Cris Judddal volt, a második férjével. Ben Affleck az aranyifjú meg valószínűleg az egyik barátnőjével a sok közül. De már akkor is lehetett olvasni Ben elismerő sorait: „Nem volt más, mint megtiszteltetés és öröm együtt dolgozni veled. Csak azt szeretném, ha lenne szerencsém részt venni az összes filmedben.”
Kattints a további képekért!

leadkép: instagram

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Bak olyan információkhoz jut, amiket pénzre válthat. Napi horoszkóp!
Sztárok
Annak idején, amikor a pár szerelme még csak kibontakozóban volt egyetemi éveik alatt, bizony más nők is szemet vetettek a trónörökösre, és megpróbálták elcsábítani Vilmost - nos, Katalin ezt már...