5 világsztár, aki hajléktalan volt

Siker, pénz, csillogás… Azt hinnénk, könnyű a sztárok élete, hiszen születésüktől kezdve minden földi jó megadatott nekik. Lehet, hogy vannak, akik valóban jómódú családból származnak, ám jócskán van példa arra is, aki szinte a semmiből küzdötte fel magát a csúcsra!

Halle Berry

A színésznő 1966. augusztus 14-én látta meg a napvilágot Clevelandben, Ohio államban. Az ápolónőként dolgozó édesanyja kénytelen volt egyedül felnevelni testvérével együtt, apjuk ugyanis még kiskorukban elhagyta őket. A lányoknak már egészen fiatalon sok megpróbáltatással kellett megküzdeniük, főleg bőrszínük miatt. A színésznő szépsége azonban már korán, 17 éves korában nyilvánvalóvá vált, amikor megnyert egy szépségversenyt. A húszas évei elején járó Halle átköltözött Chicagóba, hogy valóra válthassa álmait. Amikor elfogyott a pénze, édesanyja nem akarta támogatni, mert azt szerette volna, ha inkább tanulmányait folytatná. A leendő sztár ekkor rövid ideig egy hajléktalanszállóban húzta meg magát.

Fotó: justjared.com

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Fashion&Beauty
Lifestyle
Ma útjára indul a labdarúgó Európa-bajnokság, és arra sem kell sokat várnunk, hogy Magyarország megmutassa, mit tud. Azonban egy oldal szerint elég esélytelenek vagyunk.
Lifestyle
Fejlődik a technika, és a gyártók is igyekeznek nyomást gyakorolni, hogy cseréld le a tévédet. A Netflix innentől nem lesz elérhető ezeken az eszközökön!