Íme, a legcukibb hazai sztárbabák, akiket 2021-ben hozott a gólya - fotók

2021-ben is több hazai celebritás nézett szülői örömök elé.

Bébibumm

Egy gyermek születésénél nincs nagyobb boldogság a világon. Bár a tavalyihoz hasonlóan a 2021-es év is rendhagyónak számított a koronavírus-járvány miatt, idén is sok hazai hírességnek volt oka az örömre, hiszen többeknél járt a gólya és szinte minden hónapban született egy édes sztárcsemete. Többek között megérkezett Mihalik Enikő kislánya és Horváth Éva második kisfia, de életet adott első gyermekének Dér Heni és Berki Renáta, azaz Mazsi. Továbbá világra jött Bereczki Zoltán és Bata Éva első közös gyermeke, emellett Oláh Gergő és Gönczi Gábor is többszörös édesapa lett, de a felsorolást még hosszan lehet folytatni. Galériánkban megmutatjuk, mely hazai sztárcsaládok gyarapodtak új taggal az idei évben!

Az előző kettőhöz hasonlóan császármetszéssel jött világra júniusban Tápai Szabina és Kucsera Gábor harmadik gyermeke, egy kislány, aki bátyja választása alapján a Bella nevet kapta. A család legkisebb tagja egyébként külsőre Beni és Milla keveréke a büszke anyuka szerint, mert arca kislányos vonásai nővérére hasonlítanak, bőre és haja színében viszont Beni karaktere.
Kattints a további képekért!

Várkonyi Andrea, Majka, Nagy Ervin – csak néhány név azon magyar hírességek közül, akik 2021-ben mondták ki a boldogító igent.

Leadfotó: Instagram/ evahorvathofficial, bereczkizoltan, eniko

Oldalak