Sztárok

Kiderült, mi a tavalyi év dala: a világ legmegosztóbb énekesnője győzött

Nem túl sokan szeretik, pedig 20 milliós eladást csinált egyetlen dalával.

Kihirdették a 2019-es év slágereit

A londoni székhelyű nemzetközi lemezipari szövetség (IFPI) adatai alapján bejelentették az elmúlt év legsikeresebb dalait, a győztes idén is nagy meglepetés volt. A második helyen Lil Nas X végzett Old Town Road című dalával, amely 18,4 milliós eladást produkált világszerte, a harmadik helyre pedig Shawn Mendes és Camila Cabello kislemeze, a Senorita futott be 16,1 millióval. A tizes listára még Post Malone és SwaeLee, Ariana Grande, Tones and I, Ed Sheeran és Justin Bieber, Lady Gaga és Bradley Cooper, Lewis Capaldi, valamint Halsey fértek fel. Na, de vajon ki örülhetett az első helynek?

Tavaly a Csillag születik slágere itthon is nagy sikert aratott

Lapozz, mutatjuk, ki lett az első!

Oldalak

Sztárok
Egészség
Talán sosem gondoltad volna, de bőrünk bizony rengeteget elárul egészségügyi állapotunkról, olyannyira, hogy egy bőrgyógyász már ránézésre is meg tudja állapítani, ha valamilyen komolyabb...
Lifestyle
Vannak bizonyos élelmiszerek, amiket a kiegyensúlyozott táplálkozás részeként nagyon is érdemes beépíteni az étrendbe, különösen azoknak, akiknek hosszú időn át rossz a hangulata.
Sztárok
Balogh Levente arról is lerántotta a leplet, milyen autók állnak nála otthon a garázsban. Nem szereti látványosan szórni a pénzt, ráadásul a lányai sem akarnak visszaélni hírnevével.