Sztárok

Hírességek, akiktől 2019-ben örökre elbúcsúztunk

Ebben az évben is sok kivételes tehetség távozott el. Összegyűjtöttük, kikkel lett mostantól kevesebb a világ.

Nem feledjük őket

A hírességek halála mindig tragikus, hiszen ők egy közösség különleges tagjai, akik bármilyen halált is haljanak, életüknek bármelyik szakaszában, a rajongók szívében egyformán jelentkezik a hiányuk. Idén is egy sor legendás hazai és világsztárt veszítettünk el, sokan a koruk vagy egy súlyos betegség miatt hunynak el, de olyanok is akadnak, akik önszántukból döntöttek úgy, hogy véget vetnek az életüknek. Az év végéhez közeledve, a következő galériában összgyűjtöttük azokat a nagyhatású hírességeket, akiktől ebben az évben - sajnos - végső búcsút kellett vennünk.

Az első magyar legenda, akit elveszítettünk, Andy Vajna volt

Lapozz, mutatjuk 2019 legnagyobb veszteségeit!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A kígyóuborka fogyasztásának élettani hatása számos pozitívumot rejt magában, azonban sok olyan folyamatot is eredményez a szervezetünkben, amire a legtöbben talán nem is gondolnak.
Sztárok
Erzsébet királynő nem sokkal 2022 szeptemberében bekövetkezett halála előtt találkozott utoljára Harry két gyermekével, akiket unokájának bizony véleményezett is.
Sztárok
Horváth Lajos Ottó a Petőfi filmben is nagy szerepet vállalt be, és most kiderült az is, hogy mi lesz a sorsa A mi kis falunk című RTL-es sorozatban.