2013 legnagyobb sztárbotrányai

Az idei év gazdag volt vicces, megható, romantikus és kellemetlen sztorikban is. Lássuk, mik azok a dolgok, amik meghökkentően kínosra sikeredtek 2013-ban?

Beyoncé playbackről énekelt

Barack Obama elnök január 21-i eskütételén az énekesnő az amerikai himnuszt énekelte, azonban sokaknak feltűnt, hogy valami nem stimmel, ugyanis a hang késett egy kicsit. Pár nappal később Beyoncé elismerte, hogy playbackről énekelt, mert nem volt ideje eleget gyakorolni, és ez amúgy is teljesen megszokott a zeneiparban.

Reese Witherspoon túl sokat ivott

Az eset Atlantában történt: a rendőrök megállították Reese kocsiját, amit az erősen ittas állapotban lévő férje vezetett. Az Oscar-díjas színésznő először próbálta eltusolni az ügyet, majd amikor realizálta, hogy a rendőrök nem ismerik fel őket, ordibálni kezdett és arra utasította a rend őreit, hogy nézzenek több televíziót, ha szeretnék tudni, kivel kezdtek ki. Witherspoon többszöri felszólításra sem hagyta abba a veszekedést, sőt, még a kocsijából is kiszállt és folytatta a balhét, egészen addig, amíg be nem vitték az ittas színésznőt és férjét a kapitányságra. Később Reese egy nyilvános közleményben elnézést kért a viselkedéséért.

Oldalak

Lifestyle
A Kos jegy szülötte végtelen energiával és erővel rendelkezik, ennek pedig az egyik forrása a táplálkozás. Azonban nem mindegy mit és mennyit visz be szervezetébe, hogy az megfelelően működjön.
Home&Design
Ahogy beköszönt a tavasz és közeledik a húsvét, sokan szeretnék otthonukat friss, vidám és ünnepi hangulatba öltöztetni. Ehhez adunk most kreatív, praktikus ötleteket!
Lifestyle
Rengetegféle hobbi közül választhatunk a mindennapok során, teljesen eltérő, hogy kinek mi válik be, mit élvez a legjobban. Létezik viszont egy hobbi, mely egyetlen forintba sem kerül, bármikor...