2013 lánykérései - Romantika a köbön

2013-ban nem csupán jó pár híres bébi született, de sok sztár döntött úgy, hogy eljegyzésre adják a fejüket. Lássuk, kinek került gyűrű az ujjára 2013-ban!

Kim Kardashian és Kanye West

Közös kislányuk születése után, a rapper Kim születésnapján megkérte kedvese kezét. Az esemény elég nagyszabásúra sikeredett: az egész család, minden barát jelen volt a lánykérésnél. Kanye egy egész stadiont bérelt ki, hogy a 15 karátos, Lorraine Schwartz által tervezett gyémántgyűrűvel a kezében letérdelhessen Kim elé – valamint 50 fős zenekar, tűzijáték, gyertyák és óriáskivetítő is fokozták a a hangulatot.

Adam Levine és Behati Prinsloo

A Maroon 5 énekese egy Los Angelesben töltött hétvégén kérte meg a Victoria’s Secret modellként is dolgozó kedves kezét. A hír azért is volt meglepő, mert a pár nyár elején szakított ismeretlen okok miatt. Az énekes annyira beleélte magát a lánykérésbe, hogy még hivatalos sajtóközleményt is kiadatott róla, mennyire boldog, hogy végre megtalálta álmai nőjét.

Oldalak

Lifestyle
Sokan kihagyják ezt a jelentéktelennek tűnő, ámde annál fontosabb lépést a sonkafőzés során. Vajon te is itt hibáztál eddig?
Sztárok
Ha ezt túl fogja élni Krausz Gábor és Mikes Anna szerelme, akkor valószínűleg mindent. A sztárpáros igyekezett megnyugtatni a rajongókat.
Sztárok
Gal Gadot nem sokat beszél a magánéletéről, így senkit sem lepett meg, mikor kiderült: nemrég a legnagyobb titokban hozta világra negyedik gyermekét. A DC sztárja most friss fotóval jelentkezett az...