2012 leghíresebb eljegyzései - Esküvőre fel!

Minden évben rákerül valamelyik híresség ujjára az a bizonyos gyűrű, amely az örök szerelem jelképe. Az a gyűrű, amely megpecsételi két ember közös sorsát. Nézzük meg, melyek azok a sztárpárok, akik úgy döntöttek, együtt fogják leélni hátralevő életüket.

1. Angelina Jolie és Brad Pitt
Angelina Jolie és Brad Pitt már régóta együttélnek hat gyermekükkel, ennek ellenére még mindig nem házasodtak össze, pedig az egész világ erre vár. Pitt-re egyre nagyobb nyomás nehezedik ezáltal, pedig a színész bárki másnál jobban akarja az esküvőt kedvesével. Egy korábban tett bejelentése szerint, azonban addig nem kötik össze az életüket, amíg a melegházasság nem lesz törvényes.

2. Jennifer Aniston és Justin Theroux
Jennifer Aniston végre megtalálta a helyét kedvese, Justin Theroux mellett, hiszen több évnyi házassága Brad Pitt-el, majd rosszul sikeredett párkapcsolatai után megérdemelte, hogy végre boldog legyen. A Jóbarátokból ismert színésznő egy elképesztően hatalmas, nyolc karátos gyémánt gyűrűt kapott.

3. Kelly Clarkson és Brandon Blackstock
A fiatal énekesnőt előző héten jegyezte el kedvese, Brandon, akitől egy igazi műalkotást kapott. Brandon Blackstock, egyébként a híres country énekesnő, Reba McEntire mostohafia. „Az American Idol” győztese azonnal közzé tette a Twitteren mesés, kanárisárga gyémánt jegygyűrűjét, ahol mindenki megcsodálhatta. A legszebb este az volt az életében, amikor Brandon feltette azt a bizonyos kérdést, mesélte Clarkson.

A folytatásért lapozz a következő oldalra!

Oldalak

Lifestyle
Hűséges társat keresel a mindennapokra? Ezekkel a négylábúakkal nem foghatsz mellé. Íme!
Lifestyle
Persze az, hogy kinek mi számít jónak az ágyban eltérő lehet, de egy biztos: az alábbi három csillagjegy alapvető tulajdonságai miatt nagyon aktív, ha szeretkezésről van szó. Ha velük összehoz a sors...
Fashion&Beauty
A tavaszi szezon nemcsak a ruhák és kiegészítők terén hoz új trendeket, hanem a smink világában is, most pedig összegyűjtöttük az új szezon legnagyobb trendjeit!