2012 legédesebb sztárbabái 1. rész

Ez az év csak úgy öntötte magából a Hollywoodi gólyahíreket. Van, aki először, és olyan is akad aki már negyedszer tapasztalhatta meg azt a csodálatos érzést, hogy gyermeke születik. A szülők természetesen igyekeztek mindenkivel megosztani a nagy hírt - na nem mintha lett volna más választásuk - és ki önszántából, ki pedig a lesifotósok jóvoltából mutatta be a nagyvilágnak újszülött csemetéjét. Érkezzenek hát az év legédesebb sztárbabái!

Blue Ivy Carter
Született: Január 7.
Szülők: Beyoncé Knowles és Jay-Z

A kis Blue Ivy Beyoncé és a híres rapper Jay-Z első gyermeke, akinek alig pár nappal a születése után már saját weboldala is volt, ahova a szülők feltették a kislány első fotóját. A következő szöveget mellékelték: "Üdvözlünk benneteket, és örülünk, hogy megoszthatjuk veletek a boldogságunkat. Köszönjük, hogy ezekben a csodás időkben is tiszteletben tartjátok a magánéletünket. Üdv: a Carter család" - írta az apuka, Shawn Carter alias Jay-Z a weboldalon.

Samuel Garner Affleck
Született: Február 27.
Szülők: Jennifer Garner és Ben Affleck

Samuel az Affleck család harmadik gyermeke, Jenniferéknek ugyanis már van két lányuk, Seraphina és Violet, akik izgatottan várták a kisöcsi érkezését, sőt, még a névadásban is segédkeztek. „A lányaink dolgoznak a neveken. Először határozottan Disney vonalon mozogtunk. Volt Donald Kacsa és Minnie egér Affleck. Aztán továbbléptek, lett Pán Péter, Hook kapitány és Smee. Folyamatosan listákat gyártanak és olyanokat mondanak: tartsunk névadó versenyt! Csináljunk egy szavazást!" - mesélte Jennifer mikor Samuel még a pocakjában volt.

Luca Cruz Comrie
Született: Március 20.
Szülők: Hillary Duff és Mike Comrie

Az egykori tinisztár, Hilary Duff is anya lett az idén. Kisfia Luca Cruz pedig egy igazi örökmozgó. „Egész más. Borzasztó fáradt vagyok minden nap végén. Egész nap rohangálok a házban, próbálom vele tartani a lépést, de olyan gyors. Most tanul beszélni és kicsit agresszív” – nyilatkozta nemrég az újdonsült anyuka az Access Hollywoodnak.

Maybel Ray Willis
Született: Április 1.
Szülők: Emma Heming és Bruce Willis

Az 57 éves Bruce Willis az idén negyedszerre is apa lett, előző házasságából három nagylánya van Demi Moore-tól. Maybel már Budapestet is megjárta a "Die Hard 5" forgatásai miatt, mi több, az első nyilvános kép is a fővárosban készült a csöppségről. Bruce akkor így kommentálta a fotót: „Egy csodálatos nap Budapesten, életem két szerelmével.”

A következő oldalon még 2 cuki csöppség fotóit nézegetheted!

Oldalak

Egészség
A rák persze a genetika miatt kialakulhat olyan embereknél is, akik eddig teljesen egészséges életet éltek. Azonban ha háttérbe szorítasz néhány rossz szokást, akkor jóval kisebb az esélye, hogy...
Utazás
Még nem indult be a szezon, de lassan érdemes elgondolkodni, szeretnénk-e szállást foglalni a Balatonnál idén. Annyi biztos, hogy borsosabb árakra készülhetünk, mint tavaly.
Lifestyle
A Napoletana 1963. augusztusában nyitotta meg kapuit a Váci utca 16-ban, az egykori Fontana üzletház helyén. Akkor viszont még nem igazán tudtuk, mi is az az eredeti olasz gasztronómia!