Peller Mariann faggatja a hazugságvizsgálóra kötött sztárokat: Indul a 20 perc őszintén új évada

A Femcafe.hu és a Szeretlek Magyarország együttműködésében készült 20 perc őszintén című online televíziós műsor harmadik évaddal debütál.

Új arcok a 20 perc őszintén 3. évadjában

Két sikeres évad után ismét útnak indul a 20 perc őszintén, ráadásul új műsorvezetőt köszönthetünk Peller Mariann személyében. Ahogyan azt már megszoktátok, ezúttal is izgalmas kérdéseket teszünk fel a sztároknak, akik egy hazugságvizsgálóra kötve válaszolnak majd. Olyan hírességeket láthatsz poligráfra kötve, mint G.w.M., Simon Kornél, Forstner Csenge és Farkas Timi. A sorozat első részét május 4-én, csütörtökön mutatjuk be a Femcafe.hu-n és a Szeretlek Magyarország Youtube csatornáján.

Peller Mariann, aki most először ül a 20 perc őszintén műsorvezetői székébe, a következőt nyilatkozta a műsorról:

„Izgalmas feladat számomra, hogy ebben a műsorban, a hazugságvizsgálat után van lehetőségem beszélgetni a vendégekkel. Látszik rajtuk, hogy érdekli őket az eredmény, és mindig izgatottan, a dolgot teljesen komolyan véve állnak ehhez az önként vállalt ’kísérlethez’.”

Nézd meg az évad előzetesét itt:

A műsor támogatója az Apenta. Íz. Extrákkal.

A műsor támogatója a GLS Hungary. Csomagfeladás- és átvétel a szokásaidhoz igazodva.

Oldalak

Sztárok
A Nemzet Színésze Palik László YouTube-műsorának vendégeként vallott múltjáról és jelenéről, szakmai- és magánéletéről.
Lifestyle
A holdvíz egy különleges elixír, ami a spirituális lelkek szerint távol tartja a rossz energiákat, megtisztítja a lelket és kitartóbbá varázsol. Kipróbálnád? Mutatjuk a rém egyszerű receptet.
Utazás
Sőt, vasárnap beköszönt az október, de mi ebből semmit sem fogunk érezni.