10 megdöbbentő dolog, amit valószínűleg nem tudtál a születésnapos Jennifer Lopezről

Jennifer Lopez Hollywood egyik legnagyobb neve és jó okkal. Sikeres énekesnő, táncos, színésznő és divattervező. Őszintesége és közvetlensége révén sok izgalmas részletet kaphattunk a népszerű sztár életéről. Talán azt hiszed, mindent tudsz már róla, de ez a lista még téged is meglephet!

Eredetileg Jennifer Lynn Muniz néven született Puerto Ricó-i énekesnő és színésznő 1969. július 24-én, Bronxban, New York-ban. Gyerekkora óta énekesnő és táncos szeretett volna lenni és ezt sikerült is maradéktalanul teljesítenie! Nincs olyan ember, aki ne hallott volna napjaink egyik leginkább uralkodó sztárjáról, akit 2011-ben az amerikai People magazin több százezer szavazat alapján a világ legszebb nőjének választott, majd 2012-ben a Forbes magazin szerint a világ legbefolyásosabb hírességének számított.

Meglehet, azt gondolod, mindent tudsz a szexi és örökké fiatal 52 éves díváról, ám a következő 10 érdekesség erre könnyen rácáfolhat:

1. Janet Jackson háttértáncosa volt Amikor táncosként próbált befutni, elszegődött Janet Jackson háttértáncosának, és még a That’s The Way Love Goes videójában is feltűnt. Janet annyira szerette tánckészségét, hogy azt akarta, Jennifer turnézzon vele, de J.Lo kihúzta magát, és elhatározta, hogy egyedül is képes a csillagok közé törni. Ez határozottan sikerült neki!
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak