Végre! Rég várt újítással rukkol elő a WhatsApp

Régi adósságot törleszt a WhatsApp, a rajongók álma az a funkció, amit most bevezethetnek.

Új, régen várt funkció érkezik a WhatsAppra

Végre valahára a WhatsAppon is megjelenhet az a fejlesztés, ami már régóta bevett más csevegő alkalmazásokban: az üzenetekre adható reakciókat. A felhasználók egy kis csoportján már el is kezdték tesztelni a funkciót, amely segítségével a jövőben egy üzenetre hosszan rányomva már egyszerű reakciókat, azaz hangulatjeleket, más néven emojikat is küldhetünk a chatben érkezett üzenetekre – írta meg a hvg.hu.

Természetesen a fejlesztés nem újdonság, hiszen a Facebook Messengerben erre már régóta lehetéségünk van, ám a szintén a Facebookhoz tartozó WhatsAppból ez eddig fájóan hiányzott. Hogy a reakciók széles körben mikor válnak elérhetővé, azt még nem tudni, vélhetően egy szoftveres frissítéssel érkeznek valamikor a jövőben.

Az applikáció egyébként egyre több olyan funkciót kap meg, amik konkurens alkalmazásokban már jól beváltak. Az elmúlt hetekben jelent meg például az a lehetőség, hogy önmegsemmisítő képeket és videókat küldjünk másoknak, vagy az, hogy beállítsuk, 90 nap után törlődjenek az elküldött üzenetek a másik készülékéről.

Az új feature-ök korábban már megtalálhatók voltak a Facebookon, de később átköltöztek a Messengerre.

Fotó és leadfotó: 123rf

Oldalak