Lifestyle

Ezért tesz most mindenki WC-papírt a hűtőbe - Új őrület robbantotta fel a netet

Nem, ez nem egy újabb kihívás, hanem egy óriási life hack, amit felkaptak a TikTokon.

Mit keres a WC-papír a hűtőben?

A TikTok már régóta hírhedt a sokszor furcsa, szinte vírusként terjedő videóiról, ám legfrissebb őrület valami olyan, amire az is felkapja a fejét, aki egyébként nem szörfözik állandóan a közösségi platformon, vagyis rendesen szedi „áldozatait” ez az új life hack.

Minden bizonnyal te is meglepődnél, ha legközelebb kinyitnád a hűtőt egy barátod otthonában, hogy kivedd a tejet a kávéhoz, és a sajt, a felvágottak, a vaj meg az üdítők között találsz egy tekercs vécépapírt. Jogosan merülhet fel benned annak a gondolata, hogy talán csak az előző napi buli sikerült jól.

Szóval, ha nem átmeneti elmezavarról van szó, mégis mi bírja rá az embereket arra, hogy klozetpapírt tegyenek a hűtőbe?

Kattints a galériára!

Talán azt hitted, azért tesznek az emberek vécépapírt a frigóba, mert a lehűtött papír megóvja az embert a kellemetlen, égő, viszkető érzéstől, és irritációtól egy kiadós chilis bab után? Sajnos nem talált, ennél sokkal meglepőbb oka van.
Kattints a további képekért!

A párás ablakok nem csupán bosszantók, de óriási problémákat is okozhatnak otthonunkban, ha nem szüntetjük meg a párásodás okát.

leadkép: 123rf.com, forrás: unilad.com

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Utazás
Sokak számára a nyári szabadság utazásról, feltöltődésről szól. Egy friss kutatás felmérte, hogyan készülünk mi magyarok a nyaralásra, mennyire vagyunk elővigyázatosak és milyen stratégiákkal...
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Lifestyle
A Netflix jelenlegi filmje végre IMDb-n sem kapott éles lepontozást a közönségtől, szóval tényleg megéri majd bepróbálni.