A túlvilágról üzent az elhunyt kisfiú az édesanyjának - Videó is van róla

Megható. Úgy tűnik, valóban történnek még csodák.

Csoda: a túlvilágról üzent az elhunyt kisfiú

Jack Robinson 2014. április elsején hunyt el, agytumora volt: édesanyja mellett ikertestvérét és 3 nővérét hagyta hátra. 3 évvel később, a halálának az évfordulóján anyukája, a 45 éves Marie éppen munkába igyekezett. Tudta, hogy délután meg fogja látogatni a gyerek sírját, így az autóban hangosan kiabálni kezdett: „Jack, kérlek adj valami jelet Anyának!”

A nő munka után elindult a temetőbe, odasétált a sírhoz és leült a fűbe. Ekkor vette észre, hogy egy apró vörösbegy köröz körülötte és megpróbál leszállni rá. „Nem tűnt rémültnek” - nyilatkozta a nő a Mirrornak. „Leszállt egy hozzám közeli kőre, szóval előkaptam a mobiltelefonomat, hogy megörökítsem. Ezután felrepült és leült a kezemre. Folyamatosan engem nézett, egyenesen a szemembe bámult, egy idő után pedig a vállamra szállt és elkezdett csipkedni.”

Ms. Robinson kiposztolta a filmet a Facebookra - már több millióan látták. Ezt írta a videó mellé: „Nem hiszem el, hogy mi történt velem. Amikor kijöttem az én drága kisfiamhoz, leültem mellé és ez történt. Könny szökött a szemembe. Ez egy jel Jacktől.”

A lapozz, a cikk folytatódik!

Fotók: dailymail.co.uk

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!