Lifestyle

Rád ömlött a forralt bor? 5 bevált házi tipp a vörösbor foltok eltávolítására

Nem kell egyből vegyszerekhez folyamodnunk és a szeretett ruharab kidobására sincs szükség. Néhány házi módszerrel seperc alatt megszabadulhatunk a kellemetlen vörösbor foltoktól.

Folteltávolítás házilag

A folteltávolítás a házimunkák közül az egyik legnehezebb feladat. Főleg, ha olyan makacs és könnyen nyomot hagyó dolgokkal kerülünk szembe, mint például a vörösbor. Van azonban megoldás, ami azt illeti többféle is. Sőt! Vegyszerek nélkül is elérhetjük a kívánt eredményt. Lássuk, mik ezek a csodaszerek.

Kattints a galériára!

Tej - A fehér asztalterítő legádázabb ellensége a makacs vörösborfolt. Nem lehetetlen azonban kihozni, ám igyekeznünk kell. A forró tejjel való átöblítés csodákra képes. Persze nem túl életszerű, hogy éppen akkor forraljunk tejet, miközben borozgatunk, így tényleg fontos, hogy időben cselekedjünk.
Kattints a további képekért!

Ha te még mindig nem tudod, mivel ajándékozd meg a szerettedet, jó helyen jársz! Csillagjegye segítségedre lesz a választásban.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Nem csupán az ételek minősége, a kalóriabevitel és a testmozgás van befolyással a súlycsökkenésre – az sem mindegy, milyen szokásokat követünk a hétköznapokban, bizonyos tevékenységek ugyanis könnyen...
Sztárok
A zenész májrákban szenvedett, 85 éves korában halt meg a maryland-i Bowie-ban.
Lifestyle
Fizetőssé válik a hajdanán kiugró népszerűségű Citromail.