Lifestyle

Tudod, melyik virág mit szimbolizál? Válaszd ki a kedvencet, megmondjuk, milyen különös jelentést hordoz!

Minden virág egy üzenetet hordoz: sokszor egy lezárást, vagy egy új kezdetet jelent. Keresd meg a kedvenc növényed a galériánkban, és tudd meg, mi mindent szimbolizál!

A virágok jelentése

Az, hogy milyen virágot adunk ajándékba, milyet kapunk meglepetésként, vagy viszünk haza dekorációnak, nem csupán a véletlen műve. Minden növénynek megvan a maga különös története, melyet magában hordoz, és ami miatt taszítóvá vagy épp vonzóvá válhat számunkra. A virágok mind különös szimbólumokkal vannak felruházva, melyekkel akár véletlenül is, de egy üzenetet adunk át másoknak, és kapunk másoktól; részletek a galériában!

Szegfű Abban az esetben, ha egy különleges személynek adjuk, válasszuk fehér színben, esetleg rózsaszínben. Ezekkel azt fejezed ki az illető számára, hogy soha nem fogod elfelejteni. Azonban ne válaszd sárga vagy két tónusú árnyalatokban, ezek ugyanis a megevetést és a szakítást jelentik.
Kattints a további képekért!

Hiába gyönyörűek az orchideák, megfelelő gondozás nélkül könnyen hanyatlásnak indulnak. Elsárgult a levele és a gyökerei is rothadnak? Ne aggódj, még nincs minden veszve!

Leadfotó: Unsplash
Forrás: Good Housekeeping

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A Nemzet Színésze Palik László YouTube-műsorának vendégeként vallott múltjáról és jelenéről, szakmai- és magánéletéről.
Lifestyle
A holdvíz egy különleges elixír, ami a spirituális lelkek szerint távol tartja a rossz energiákat, megtisztítja a lelket és kitartóbbá varázsol. Kipróbálnád? Mutatjuk a rém egyszerű receptet.
Utazás
Sőt, vasárnap beköszönt az október, de mi ebből semmit sem fogunk érezni.