Lifestyle

Több pénzük van, mint neked - Ők a világ leggazdagabb háziállatai

Rengeteg pénzük van.

Örökösök

A nemrégiben elhunyt Karl Lagerfeld szeretett házikedvencére hagyta jelentős vagyonát, így ő az egyik leggazdagabb cica a világon. Mindenki szereti kényeztetni kedvenceit, igyekszünk nekik a legjobbat nyújtani, vannak akik túlzásba is esnek ezen a téren. Az, ha valaki imádott házi kedvencére hagyja a pénzét, egyesek szerint cuki, vagy vicces, másoknál azonban kicsapja a biztosítékot. Hiszen mit is tud kezdeni az állat a pénzzel, amikor szegény jószág azt sem tudja mi az, és valószínüleg sokkal jobban érdekli az, hogy hol van a gazdája, mint hogy milyen luxus körülmények között él. Ennek ellenére azonban vannak jócskán olyan állatok, akik sokunkál gazdagabb életet tudhatnak magukénak.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A datolya nem túl népszerű gyümölcs a magyarok körében, pedig érdemes lenne minél többeknek beépíteniük az étrendjükbe, ugyanis csodákat művel a szervezettel.
Sztárok
Hagyományosan a királyi családok tagjai az idő múlásával újabb és újabb rangokat kapnak, Sarolta esetében azonban lehet, hogy megszakad ez a tradíció.
Fashion&Beauty
Ha fontosnak tartod hajad ápolását, valószínűleg te is rengetegféle olajat kipróbáltál már. Nem mindegy viszont, hogy milyen olajokat is használsz tincseidre.