Valóra vált rémálom: arra ébredt egy nő, hogy vér csöpög rá a plafonról

Horrorfilmbe illő eset történt meg egy texasi nővel, amikor az éjszaka közepén arra lett figyelmes, hogy vércseppek hullanak rá a mennyezetről. A sokkot csak tetézte, hogy az egész szoba vérben úszott.

Vér hullott a plafonról

A texasi El Paso városában élő Ana Cardenas hajnali négy órakor csöpögő hangra ébredt, majd azt észlelte, hogy valamilyen folyadék hullik a mennyezetről. Talán reménykedett benne, hogy „csak” egy kis beázásról van szó, azonban amikor felkapcsolat a villanyt, rémisztő felfedezést tett: nem víz, hanem vércseppek estek rá a plafonról.

Ha ez nem lett volna elég, a szoba egészét beborította a vér: a falakat, a bútorokat, az ágyat és őt magát is. A felette lévő lakásból átszivárgó vér ugyanis a plafonon lévő, és a nagy meleg miatt éjszaka is működő ventilátorra csepegett, és az az egész szobát beborította vele – számolt be róla a 24.hu helyi forrásokra hivatkozva.

Cardenast teljesen lesokkolta a látvány, alig akart hinni a szemének, azt hitte, egy rossz álomba csöppent. Először a ház karbantartója is hitetlenkedett, majd a nő inkább felhívta a 911-et, hogy segítséget kérjen. A rendvédelmi szervek hamarosan kiérkeztek, és utánajártak a probléma okának.

Cikkünk folytatódik, lapozz!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

  • 1
  • 2