Véres mészárlás a Toldi moziban

Október utolsó hosszú, hideg és vérfagyasztó estéjén teljesülhet minden horror és Halloween rajongó álma, ugyanis a Toldi mozi Horror fesztivállal kedvez az ijesztő és véres filmek szerelmeseinek. Figyelem, nem egyéjszakás kaland, ugyanis a rettegés csak november 3-án ér véget!

A horror-maraton egy igazi csemegével kezdődik, ami nem más mint hazánk első (már kultusz státuszba tartozó) thriller- és horrormotívumokat felvonultató krimije, a Defekt, Kern András főszereplésével. A fesztivál során pedig a kategória legfrissebb és leghátborzongatóbb alkotásain izgulhat és retteghet a közönség.

Jegyeket a helyszínen is lehet váltani 1100 forintért, minden filmre külön-külön, ám elővételben csak 880 Ft-ot kell kifizetnünk egy film megtekintéséért. A jegyek elővételben már kaphatóak a Toldi moziban, a kedvezményes jegyváltás egészen október 31-ig lehetséges.

Íme szerkesztőségünk kedvencei, avagy a rettegés-dózis napi bontásban

November 1. – Kezdd nevetéssel: Egy picit zombi

Steve, a naiv HR-es éppen a menyasszonyával és családjával készül a lagzira, amikor is egy szomszédos kisvárosban kitör az zombijárvány. Egy onnan átszállt, megfertőzött szúnyog megcsípi és élőhalottá változtatta (legalábbis egy picit) de még a friss agyvelő iránti, nehezen kontrolálható sóvárgása sem akadályozza meg abban, hogy tisztességesen viselkedjen – vagy legalább megpróbálja.

November 2. – Skandináv borzongás: Thale

Két takarító, aki bűnesetek helyszínét pucolja, egy titkos pincehelységben egy furcsa nőnemű lényt talál, akinek hosszú farka van, és nem tudja elmondani, hogy micsoda ő és mit is keres ott. Lassan azonban fény derül a titokra, és az okra, amiért évtizedek óta fogva tartják.

November 3. Ahol a horror és a krimi keveredik: Suttogás a sötétben

Albert Wilmarth szkeptikus folklorista nem nagyon hiszi, hogy Vermont-ban fura rákszerű lényeket láttak felbukkanni, pedig több forrás is ezt támasztja alá, illetve ott van még egy régi napló telis-tele furcsa és megmagyarázhatatlan dolgokkal. Egyik nyilvános rádióvitája utána egy fiú keresi fel, akinek az apjával, bizonyos Henry Akeley-jel régóta folytat levelezést, és nem mindennapi fényképeket mutat meg neki. Lábnyomokat, egy elejtett teremtmény kevésbé látványos porhüvelyét, valamint egy fura hangszalag is előkerül, amelyen valamiféle titokzatos szekta egyik rítusát kántálja. Wilmarth még ezek után sem hajlandó hinni a dologban, de miután nyoma vész Akeley fiának egy, az ügyben különös fontossággal rendelkező kőtömbbel, odautazik.

Forrás: www.titanicfilmfest.hu

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Ha téged is gyötör az álmatlanság, vesd be az alábbi trükköket.
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Lucy Hale neve hallatán sokaknak azonnal a szépség, a tehetség és a stílus jut eszébe. Az amerikai színésznő és énekesnő, akit a legtöbben a Hazug Csajok Társasága című sorozat Aria Montgomery...