Lifestyle

Ártani akarnak neked? 4 védelmi ásvány, ami elűzi a negatív energiákat

Rontás van rajtad? Íme, a 4 legfontosabb ásvány, amit mindenképpen tarts magadnál, hogy a rontás elkerüljön.

Megóvnak a bajtól

A rontás olyan energia, aminek a célja a másik ember életének megnehezítése és tönkretétele – szerencsére azonban lehet védekezni ellene. Az emberek évezredek óta hisznek az amulettek, valamint az ásványok mágikus erejében, ugyanis úgy vélik, hogy a pozitív energiákat vonzzák, a negatívakat pedig taszítják, azaz megóvnak a bajtól – emellett azoknak is sokat segítenek, akik meg vannak győződve arról, hogy egy rosszakarójuk ártani próbál nekik. Galériánkban bemutatunk 4 ásványt, amelyek kivédik a negatív energiák támadását és hatásosak rontások, átkok ellen is:

Az ónixet a régi korokban amulettként hordták boszorkányság és szemmel verés ellen, de még ma is használják a negatív energiák pusztításának leállításához. Sokak szerint a jövőbe is betekintést nyerhetsz általa, és segít abban, hogy feloldódjanak a benned lévő gátlások. Az ónix fokozza a koncentrációt, erősíti az önuralmat, és csillapítja a félelmeket, amik régóta nyomasztanak.
Kattints a további képekért!

Úgy érzed, hogy minden különösebb ok nélkül egyre több negatív dolog történik veled? A megérzéseid nem tévednek, nagy a valószínűsége annak, hogy rontás van rajtad – elmondjuk, mik a jelei, hogy valaki a háttérben áskálódik!

Leadfotó: Unsplash
Forrás: outofstress.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Sajnos számos okból tapasztalhatunk hajhullást életünk során, legyen szó akár a koronavírus szövődményeiről, vagy éppen a mindennapos stresszről. Bármi is az ok, a hajhullás olykor nagyon...
Fashion&Beauty
Egy régiúj hajszíntrend látott napvilágot, amely biztosan megosztó lesz a nők körében. Ha mégis bevállalnád (mert miért ne tennéd), akkor mutatunk néhány képet inspirációként.
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?