Lifestyle

Ártani akarnak neked? 4 védelmi ásvány, ami elűzi a negatív energiákat

Rontás van rajtad? Íme, a 4 legfontosabb ásvány, amit mindenképpen tarts magadnál, hogy a rontás elkerüljön.

Megóvnak a bajtól

A rontás olyan energia, aminek a célja a másik ember életének megnehezítése és tönkretétele – szerencsére azonban lehet védekezni ellene. Az emberek évezredek óta hisznek az amulettek, valamint az ásványok mágikus erejében, ugyanis úgy vélik, hogy a pozitív energiákat vonzzák, a negatívakat pedig taszítják, azaz megóvnak a bajtól – emellett azoknak is sokat segítenek, akik meg vannak győződve arról, hogy egy rosszakarójuk ártani próbál nekik. Galériánkban bemutatunk 4 ásványt, amelyek kivédik a negatív energiák támadását és hatásosak rontások, átkok ellen is:

Az ónixet a régi korokban amulettként hordták boszorkányság és szemmel verés ellen, de még ma is használják a negatív energiák pusztításának leállításához. Sokak szerint a jövőbe is betekintést nyerhetsz általa, és segít abban, hogy feloldódjanak a benned lévő gátlások. Az ónix fokozza a koncentrációt, erősíti az önuralmat, és csillapítja a félelmeket, amik régóta nyomasztanak.
Kattints a további képekért!

Úgy érzed, hogy minden különösebb ok nélkül egyre több negatív dolog történik veled? A megérzéseid nem tévednek, nagy a valószínűsége annak, hogy rontás van rajtad – elmondjuk, mik a jelei, hogy valaki a háttérben áskálódik!

Leadfotó: Unsplash
Forrás: outofstress.com

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Lifestyle
Sztárok
Egy szakértő szerint Meghan Markle és Harry herceg számára nagyon fontos, hogy fenntartsanak olyan királyi családi hagyományokat, amelyek gyermekeik, Archie és Lilibet érdekeit szolgálják.
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!