Vásárlási horoszkóp

Mivel a csillagok egész személyiségünket befolyásolhatják, így vásárlási szokásainkra is hatással lehetnek. Az ünnepek közeledtével nem árt, ha tisztában vagyunk azzal, hogy melyik típusba tartozunk.

Bak, Vízöntő, Halak
A Bakok tisztaságmániásak: a higiéniát biztosító tisztítószereknek és a finom illatokat, ápoltságot garantáló kozmetikai termékeknek nem tudnak ellenállni. A Vízöntőket elsősorban a szórakoztató elektronikai és a technikai berendezések vonzzák; ezekből igyekeznek a legújabb darabokat beszerezni. A Halak hobbiként gyakran űznek egy-egy művészi tevékenységet: valamit, ami kreatív és segít elmenekülni a mindennapokból. Épp ezért a hobbiboltokban költenek a legtöbbet.

Kos, Bika, Ikrek
A céltudatos Kosok vásárolni is előre elkészített listával érkeznek, aminek tételeit korábban már jól átgondolták. Ennek ellenére hajlamosak az impulzusvásárlásra, mivel könnyen lelkesedő csillagjegyről van szó. Ha valami megtetszik nekik, nem töprengenek órákon át, érdemes-e megvenniük, hanem gyorsan a kosárba teszik az áhított dolgot. A Bika szereti az életörömöket – az evést, ivást –, így elsősorban a csemegeboltokban kerül elemébe. Egyébként nem könnyen veszíti el a fejét vásárlás közben, hiszen az anyagi biztonság rendkívül fontos a számára és ezt nem veszélyeztetné felelőtlen kiadásokkal. Az Ikrek kaotikussága a vásárlás közben is szembetűnik: tervek és lista nélkül indul el, így gyakran esik áldozatul egy-egy páratlannak tűnő szoknyának, könyvnek vagy egyéb leárazásnak.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!