Vár a Magyar Ízek Borfesztiválka!

Fantasztikus választék vár minden borbarátot 2015. június 18-21. között a Millenáris Kertben, Budapesten. A Magyar Ízek eseményén garantáltan semmihez sem hasonlítható ízekkel, illatokkal és érzésekkel kényeztetik a látogatókat. A rendezvényen a változatos programok mellett a legkiválóbb magyar sajtok lesznek a legjobb borok méltó kísérői. (x) 

A fesztiválra kedvezményes jegyek megvásárolhatóak itt!

Új ízek, fantasztikus élmények

Mi a közös az ismert, jólcsengő és a nagyközönség számára még fel nem fedezett borban? Mindkettő borásza teljes joggal nagyon büszke rá. Ám míg az elsőt már név alapján is szívesen kóstoljuk, az utóbbit csak nehezen akarja megismerni a nagyközönségAmikor olyan borok teremnek és olyan kiváló évjáratokat kóstolhatunk szerte az országban, amelyek a világ legjobbjai közé tartoznak, legyünk nyitottak a felfedezésre váró kincsek előtt is!

A fesztivált éppen azért hívták életre a szervezők, hogy közelebb vigyék ezeket a különleges, de kevésbé ismert borokat a hétköznapjainkhoz, és megmutassák milyen is sokoldalúnak lenni. A rendezvény kitünő lehetőség a borszakértőnek éppúgy, mint a laikus borkedvelőnek arra, hogy kóstoljon, összehasonlítson, új kedvenceket vagy éppen úticélt válasszon anélkül, hogy bebarangolná az országot.

Kóstolásra fel!

Magyarország  4 nagy szőlőtermő táján nyilvántartott 22 borvidék között számos nagy hírű, a történelem során Európa-szerte ismert borvidék található, úgy mint a kitűnő fehérbort termő Badacsonyi, Tokaj-hegyaljai,  valamint az elsőrangú vörösborairól híres Szekszárdi, Egri és Villányi borvidék. A Borfesztiválkán egyszerre kóstolhatjuk végig az illatos fehérborokat, a könnyed rozékat valamint a testes, komolyabb vörösborokat.

Különleges sztárvendég

A tökéletes íz-párosítás érdekében pedig a kiváló magyar borok a legfinomabb kézműves sajtokkal találkoznak, hiszen a rendezvény sztárvendége a Magyar Sajt. Mivel Magyarország sereghajtó a tej és tejtermékfogyasztásban (egy átlag magyar ember csupán évi 152 liter tejet vagy tejtermékek fogyaszt, amely jelentősen elmarad az európai átlagtól), a szervezők különösen fontosnak tartják kiemelni, hogy a mennyiség mellett, a minőségre is ügyeljünk, amikor tejtermékeket, sajtot vásárolunk.

A Borfesztiválka nemcsak egy gasztronómiai fesztivál Magyarország borvidékeinek bemutatására. Különlegessége és egyedisége leginkább abban rejlik, hogy gondosan összeválogatott hazai borászokat mutat be és kínálja felfedezésre váró kincseiket a közönségnek azzal a nem titkolt céllal, hogy ők is egyre komolyabb hírnevet és szakmai elismerést vívhassanak ki borversenyeken, kóstolásokon és nem utolsósorban a minőségi magyar borok iránt elkötelezett rajongók előtt.

Mindenkit vár 2015. június 18-21. között az első Magyar Ízek Borfesztiválka a  Millenáris Parkban!
A rendezvény fővédnöke Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter.

Jegyek és bérletek:

Napi belépőjegy: 2 000 Ft, mely tartalmaz 3 db borkóstoló jegyet, mely bármely pincészetnél felhasználható és az ingyenes pohár használatot.
4 napos bérlet: 6 000 Ft. A bérlet jegy mind a 4 napra érvényes ingyenes pohár használattal, az első belépéskor 3 db borkóstoló jeggyel.
További részletek: www.magyarizek.hu
A jegyek kedvezményesen megvásárolhatóak az alábbi oldalon: 
http://www.bonuszbrigad.hu/borfesztivalka

Oldalak

Sztárok
Csisztu Zsuzsa egy különleges estén van túl. Meg is mutatta a rajongóknak, hogy milyen csodálatosan nézett ki.
Sztárok
Tudvalevő, hogy Meghan Markle színésznőként kereste a kenyerét, mielőtt 2018-ban összeházasodott volna Harry sussexi herceggel. Az esküvőre Rick Hoffman, Meghan egykori színészkollégája is hivatalos...
Sztárok
A 31 éves modell nemrég részletekbe menően elevenítette fel a megrendítő esetet.