A főpolgármester-jelöltek nevével visszaélve tűnhet el a pénz a bankszámládról, szóval csak óvatosan

Magyarországon választás volt a hétvégén, amit természetesen az internetes bűnözők is figyeltek. Valószínűleg nem csak a főpolgármester-jelölt ”kártyát” fogják bedobni csalinak.

A csalók alapból a választások előtt is próbálkoztak

Múlt hét vasárnap, azaz június 9-én megtartották az önkormányzati és európai parlamenti választásokat. Ez volt az első alkalom, hogy a két választást egyszerre tartották meg, ami a részvételnek is nagyon jót tett.

Most a legtöbb ember az eredményt boncolgatja, de közben nem árt résen lenni. Az internetes bűnözők a választások elején igyekeztek meglovagolni néhány hullámot, és ezzel nem fognak leállni, amíg van kit csőbe húzni.

A galériánkban megmutatjuk, hogyan akarják megcsapolni a pénzedet, amihez a főpolgármester-jelölteket, vagyis Karácsony Gergely, és Vitézy Dávid nevét vetik be csalinak.

A bűnözők nem a sötét sikátorokban várnak ránk, hanem az interneten keresztül akarnak minket kizsebelni. Mindig képesek megújulni, ezért is muszáj résen lennünk.
Kattints a további képekért!

Elképesztő, de a bűnözők még azt is meg tudják lovagolni, hogy vasárnap szavazás van. Ezeket a módszereket vethetik be, és vannak közöttük nagyon aljasak!

Leadfotó: MTI Fotó – Mohai Balázs

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Az olyan sztárokat, mint Sir Elton John, Lionel Messi és Jennifer Aniston oroszbarát idézettel ábrázolták az interneten. Természetesen a hírességek sosem állítottak ilyet.
Home&Design
Néhány egyszerű trükköt kell csak bevetni, és a ruháidat valóban patyolat tisztán tudod kivenni a mosógépből.
Sztárok
Katy Perry megmutatta vadabb oldalát: az énekesnőről egy szál bikiniben készítettek lehengerlő fotókat, melyek láttán a rajongóknak azonnal leesett az álluk.