A főpolgármester-jelöltek nevével visszaélve tűnhet el a pénz a bankszámládról, szóval csak óvatosan

Magyarországon választás volt a hétvégén, amit természetesen az internetes bűnözők is figyeltek. Valószínűleg nem csak a főpolgármester-jelölt ”kártyát” fogják bedobni csalinak.

A csalók alapból a választások előtt is próbálkoztak

Múlt hét vasárnap, azaz június 9-én megtartották az önkormányzati és európai parlamenti választásokat. Ez volt az első alkalom, hogy a két választást egyszerre tartották meg, ami a részvételnek is nagyon jót tett.

Most a legtöbb ember az eredményt boncolgatja, de közben nem árt résen lenni. Az internetes bűnözők a választások elején igyekeztek meglovagolni néhány hullámot, és ezzel nem fognak leállni, amíg van kit csőbe húzni.

A galériánkban megmutatjuk, hogyan akarják megcsapolni a pénzedet, amihez a főpolgármester-jelölteket, vagyis Karácsony Gergely, és Vitézy Dávid nevét vetik be csalinak.

A bűnözők nem a sötét sikátorokban várnak ránk, hanem az interneten keresztül akarnak minket kizsebelni. Mindig képesek megújulni, ezért is muszáj résen lennünk.
Kattints a további képekért!

Elképesztő, de a bűnözők még azt is meg tudják lovagolni, hogy vasárnap szavazás van. Ezeket a módszereket vethetik be, és vannak közöttük nagyon aljasak!

Leadfotó: MTI Fotó – Mohai Balázs

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Egy szakértő szerint Meghan Markle és Harry herceg számára nagyon fontos, hogy fenntartsanak olyan királyi családi hagyományokat, amelyek gyermekeik, Archie és Lilibet érdekeit szolgálják.
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!