Lifestyle

Új házba költözött a nő: ledermedt, amikor meglátta, milyen tárgyat rejt a szőnyegpadló

Hősnőnk elmondhatatlanul örült, hogy új házba költözött. Annak rendje és módja szerint neki is látott az ingatlan átalakításának, azonban a folyamat során nem várt meglepetés érte.

Kedves kis "szuvenír" a padlóba építve

Az Independent beszámolója szerint egy Liz nevű nő nemrégiben új lakást vásárolt magának, és óriási lelkesedéssel vetette bele magát az ingatlan átalakításának munkálataiba. Mivel nem épp aprócska házról van szó, ezért Liz számára beletelt némi időbe, míg a lakás minden egyes négyzetmilliméterét felderítette, ráadásul "kalandja" során egy nem várt meglepetés is érte a nőt.

Liz 2021 novemberében vásárolta a házat, és a közelmúltban bizarr felfedezést tett az egyik szobában. A nő arra lett figyelmes, hogy a szőnyegpadló egy ponton furcsán kidomborodik. Liz hatalmas kíváncsiságától hajtva természetesen nem állhatta meg, hogy ne nézzen be alá, s ekkor arra lett figyelmes, hogy a padlóba egy titokzatos széf van beépítve.

A nőben ambivalens érzések kezdtek el vadul cikázni: egyrészt megrettent, s rögtön azt kezdte találgatni, vajon mit rejthet magában a széf, másrész viszont némi öröm is járta át a szívét, hogy az előző tulajdonos egy ilyen nehezen észrevehető, de mégis eléggé menő "szuvenírt" hagyott hátra a számára.

A váratlan felfedezés persze nem hagyta nyugodni a ház új úrnőjét, és mindenképpen szeretett volna fényt deríteni a széf tartalmára.

Fotó: 123rf

Lapozz, történetünk rögtön folytatódik!

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Home&Design
Melegebb, barátságosabb terek, nyugalom, természetközeliség: ezek a fogalmak határozzák meg az év lakberendezési trendjeit.