Lifestyle

Minden mindennel összefügg? Hátborzongató kapcsolatot találtak a koronavírus járvány és az UFO-észlelések között

A COVID-19 világjárvány életünk szinte minden területét megváltoztatta. Az emberek már nem mehettek be az irodába, hanem a nappalijukból dolgoztak. A diákok hasonlóképpen kiléptek iskoláik falai közül, és az ágyból fekve jelentkeztek be az órákra. Az embereket arra kérték, hogy minél többet maradjanak otthon, és szabadidejükben csak néhány családtaggal vagy baráttal találkozzanak. De történt ezen kívül más is.

Erre senki nem számított

Ezek a változások elég nagy visszhangot váltottak ki, köztük sok olyat is, amire a szakértők nem számítottak. A mentális betegségek és az interperszonális feszültségek arányának növekedése mellett olyan környezeti változások is bekövetkeztek, mint például az, hogy egy teljesen új generáció született, mivel a COVID-19 egy új baby boomot idézett elő.

Más szóval, nagyjából mindenre hatással volt a bolygón. De mi a helyzet a bolygón kívüli dolgokkal? Azt gondolhatnánk, hogy ha másnak nem is, az űrnek és lakóinak változatlanul kellett volna maradniuk a COVID-19 alatt. A The New York Times adatai szerint azonban úgy tűnik, hogy ez nem így van. Az UFO-észlelések 2020-ban jelentősen megugrottak - egyes régiókban meg is duplázódtak.

Mi történt a lezárások alatt?

Az UFO-észlelésekben mutatkozó különbségekre a The New York Times hívta fel a figyelmet. A National U.F.O. Reporting Center adatai alapján azt találták, hogy New Yorkban 2019 és 2020 között megduplázódtak az ufóészlelések. Az egész országot tekintve a számok alacsonyabbak voltak, de még így is az észlelések mintegy 16%-os növekedését mutatták - írja a CNET.

Ez tehát azt jelenhetti, hogy az idegenek aktívabbak lettek, amíg az emberek otthon ragadtak? Talán észrevették a szén-dioxid-kibocsátásunk csökkenését, és meg akarták nézni, mi történik? Bár technikailag nem zárhatjuk ki teljesen a lehetőséget, valószínűleg nem ez a helyzet. Egyrészt fontos felismerni, hogy a legtöbb UFO-t valójában földi objektumként lehet azonosítani, beleértve a drónokat, madarakat és műholdakat - írja a The New York Times. Ez azt jelenti, hogy nem igazán olyan dolgok, amelyek miatt aggódnunk kellene - de ez azt is jelenti, hogy valójában kevesebb UFO-ra számíthattunk volna a lezárás alatt, mivel kevesebb olyan repülőgép repül, amelyet összetéveszthetnének idegen űrhajókkal.

Ez azt jelenti, hogy mélyebbre kell ásnunk a magyarázatért, hogy mi folyik itt. Lapozz!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Mindig elszaladsz még pisilni, mielőtt elindulnál otthonról? Azonnal abba kell hagynod!
Sztárok
Matthew McConaughey három gyermek büszke édesapja, akikkel nagyon erős és különleges kapcsolatot ápol – idősebbik fia ráadásul annyira hasonlít rá, hogy akár egymás tükörképei is lehetnének.
Sztárok
Gisele Bündchen kis túlzással az egész világot lenyűgözte legújabb képével, ahol semmilyen textil nem takarja idomait.