Lifestyle

Három évtized után megfejtették, miről is szólt valójában a Twin Peaks

Egy négy és félórás Youtube-videóban magyarázzák el, miről is szólt valójában a kilencvenes évek kultsorozata.

Kemény fába vágta a fejszéjét egy youtuber

Repüljünk vissza néhány pillanat erejéig a kilencvenes évek Magyarországába! Ekkor a néző még nem szörfözhetett kedvére a rengeteg tévécsatorna között, és a sorozatok Kánaánjáig is ínséges esztendőket kellett kiböjtölni. Ha éppen nem volt kedvünk a szakmányban gyártott brazil szappanoperákhoz, akkor elég karcsú választék állt rendelkezésünkre: a Dallas, a Vészhelyzet vagy épp az X-Akták mellett azonban végigizgulhattuk Dale Cooper titkosügynök bizarr, abszurd helyzetekben bővelkedő kalandjait is a Twin Peaks című kultszériában. David Lynch legendás sorozata hatalmas népszerűségnek örvendett (idehaza is). Pár éve meg is fejelték egy harmadik évaddal, ami azonban már szinte köszönőviszonyban sem volt az eredeti szériával. Most viszont egy bátor youtuber kemény fába vágta a fejszéjét: megpróbálta megfejteni, miről is szólhatott valójában az enigmatikus tévészéria.

Lapozz tovább, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A növekedés üteme egy ideig még nem fog változni, sőt 2040-re a 8,5 milliárdos plafont is elérheti a világ népessége, az évszázad végéig azonban fontos változásokkal kell számolni.
Sztárok
A celebritás a Nő a Tét című talkshowjának új adásában arról is szót ejtett, milyen nehézséget jelentett számára végigcsinálni 2009-es, emlékezetes Playboy-fotózását.
Home&Design
Legszívesebben mindegyiket elkészítenénk és naponta cserélgetnénk őket, annyira gyönyörűek!