Tudd meg, mi az alapszámod!

Nemcsak csillagjegyünk számít személyiségünk apró rejtelmeinek megismerésekor, hanem az is, hogy hányadikán láttuk meg a napvilágot. Tudd meg, mi az alapszámod és ez miben befolyásolja személyiségedet!

Mi az alapszámod?
1: Ha 1-jén, 10-én, 19-én, 28-án születtél.
2: Ha 2-án, 11-én, 20-án, 29-én születtél.
3: Ha 3-án, 12-én, 21-én, 30-án születtél.
4: Ha 4-én, 13-án, 22-én, 31-én születtél.
5: Ha 5-én, 14-én, 23-án születtél.
6: Ha 6-án, 15-én, 24-én születtél.
7: Ha 7-én, 16-án, 25-én születtél.
8: Ha 8-án, 17-én, 26-án születtél.
9: Ha 9-én, 18-án, 27-én születtél.

1-es alapszám
Szereted az egyediséget, különlegességet, vonzanak az érdekes dolgok, hisz te magad is rendkívül eredeti, individuális alkat vagy. Remek alkalmazkodó képességgel rendelkezel, a jég hátán is meg tudnál élni, ez az egyik legjobb tulajdonságod, hisz igazi túlélővé tesz. Szereted a megméretetéseket, nem kedveled a könnyen megszerezhető, megkapható dolgokat, téged maga a küzdelem vonz. Rendkívül fontos számodra, hogy életedet ne fecséreld el felszínes és üres dolgokra, az értékes, hasznos tettek híve vagy.

2-es alapszám
Kettős személyiséged van, számodra az érem mindig kétoldalú. Nehezen döntesz, kissé határozatlan vagy, sokszor keveredsz még önmagaddal is harcba, hisz nem tudsz választani. Szereted alaposan átgondolni a dolgokat és érvekre támaszkodni, különben elvesznél a számodra kaotikus realitásban. Igazi kutakodó alkat vagy, folyton törekszel a megújulásra, látóköröd szélesítésére.

3-as alapszám
Nem tetteidről, hanem szavaidról vagy híres. Sokszor mondasz nagyot, valótlant, szereted megcsillogtatni tudásodat, akkor is ha információid nem a leghitelesebb forrásból származnak. Kissé felületes, felszínes ember vagy, aki gyakran érdekből tesz dolgokat, ám ez nem alapvető önzés, pusztán csak biztonságérzeted kívánja így.

4-es alapszám
Tervezgető alkat vagy, aki mindig két lábbal áll a földön, a realitásokban hisz. Szereted, ha minden a te rendszered és elképzeléseid szerint alakul, szinte kényszeresen rendet kívánsz teremteni életed minden területén. Érzelmes típus vagy, aki rendkívüli módon tud kötődni, s ez sokszor okoz problémát, hisz nehezen fogadod el a változásokat.

5-ös alapszám
Igazi társasági ember vagy, a közösség lelke, aki mindent tud és mindenkit ismer. Nyitottságod mellé hihetetlen fokú empátia és jóindulat párosul, így könnyen elnyered az emberek bizalmát, hamar beavatnak féltett titkaikba is. Temperamentumos alkat vagy, aki nem hisz az arany középútban, inkább a szélsőségek jellemeznek.

6-os alapszám
Romantikus és álmodozó alkat vagy, aki mindig a felhők fölött lebeg 10 centivel. Szükséged van a szeretetre és a kötödésre, ugyanis spirituális alkatként hiszel abban, hogy életünk értelme nem az anyagias valóban keresendő, hanem a lelki mélységek a fontosak. Karitatív alkat vagy, aki szeret jót tenni másokkal, élvezed, ha hasznosnak érezheted magad.

7-es alapszám
Tudatos ember vagy, akinek határozott elvárásai vannak magával kapcsolatban is, így ha valami nem úgy sikerül, ahogy eltervezted képes vagy magadat okolni és büntetni. Nehezen tűröd a kritikát, könnyen a szívedre veszed a dolgokat, mert még az építő jellegű hozzászólásokat is bántásként értelmezed. Örökös elégedetlenséged és panaszrohamaid azonban társasági életedre is kihatnak, így nem tartozol a legnépszerűbb emberek közé.

8-as alapszám
Kissé beképzelt, öntelt ember vagy. Tény, hogy remek vezetői képességekkel rendelkezel és nagyon jól irányítasz, de csapatjátékosként gyorsan elvéreznél, ugyanis nem tudsz másokkal karöltve dolgozni. Szeretsz egyedül lenni, magányosan tudod a legjobb eredményeket produkálni, ám sokan emiatt nem kedvelnek, hisz különcnek és gőgösnek tartanak.

9-es alapszám
Jóindulatú és független ember vagy, aki játékként fogja fel az életet és semmit sem vesz véresen komolyan. Laza életstílusod megóv a csalódásoktól, hisz sokszor a karmával magyarázod a dolgokat önmagad megnyugtatása érdekében, ám belül te is tudod, hogy néha nemtörődömséged a problémák forrása.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!