Tudd meg, mi a névszámod!

Nevünk betűi meghatározzák személyiségünket, sőt a betűk számmisztikai megfelelőjének köszönhetően jellemünket is jobban megismerhetjük.

Helyettesítsd be a neved betűit az alábbi számokra, majd add össze őket egészen addig, míg egyjegyű számot nem kapsz. Az ékezetek nem számítanak, az összetett betűket pedig külön tagonként vedd.

1: A, J, S
2: B, K, T
3: C, L, U
4: D, M, V
5: E, N, W
6: F, O, X
7: G, P, Y
8: H, Q, Z
9: I, R

Ha a végösszeg...
1- Igazán tetterős, aktív és önálló ember vagy, aki a legnagyobb küzdelmeken és problémákon is hamar túllendül. Született vezéregyéniségként példát és irányt mutathatsz másoknak, akik ezért rendkívül becsülnek téged. Bízol magadban, ám önbizalmad egészséges mértékű, nem vagy egoista.

2- Te vagy a párkapcsolatok passzív fele, igazi társ vagy, aki segítőkész, elfogadó és kedves. Mivel szeretsz másokról gondoskodni és igyekszel békét teremteni magad körül, sokan túlságosan naivnak néznek, ám te nem hagyod magad kihasználni.

3- Kalandvágyó alkat vagy, aki szeret a pillanatnak élni. Imádod a változatosságot, a nagy társaságot, nem véletlen, hogy mindig a középpontban vagy. Mindenről szeretsz elsőként értesülni, személyiséged meghatározó, ám mindez remek ítélőképességgel és emberismerettel párosul.

4- Igazi realista vagy, aki mindig mindent előre eltervez, de még B tervvel is rendelkezik. Gyakorlatias vagy, remek munkaerőnek számítasz, hisz kitartásod mellé igazán kreatív elme is párosul. Hajszolod a tudást, próbálsz érvényesülni, emiatt remekül megállod a helyedet az anyagias területeken is.

5- Az élet kalandora vagy, aki mindig új élményekre vágyik. Nagyon fontos számodra a személyes szabadság, az, hogy azt csinálhasd, amihez éppen kedved van. Könnyen alkalmazkodsz az új élethelyzetekhez is, hisz nem veszed véresen komolyan a dolgokat és igyekszel mindenben meglátni a jót.

6- Igyekszel az élet minden területén harmoniát teremteni, hisz nagyon fontos számodra a béke és a nyugodt környezet. Nagyon tudsz szeretni és imádsz másokról gondoskodni. A szépség és tökéletesség megszállotja vagy, könnyen elveszel az apró részletekben.

7- Kötelességtudó vagy, gyakran magadra vállalod a nehéz, szinte teljesíthetetlen feladatokat is, mert vonzanak a kihívások. Nagy benned a megismeri vágy, de érzelmeidet nehezen mutatod ki. Ha lazábban vennéd az életet és néha önmagadat adnád, boldogabb lennél.

8- Lételemed a siker, hisz igazán bátor és harcos jellem vagy, aki a legreménytelenebb helyzetekből is kihozza a legjobbat. Intenzív életet élsz, azonban néha hurrikánként felforgatod mások életét is. Óriási az akaraterőd és kedveled a hatalmat, melyet kitartásodnak hála könnyen megszerezhetsz.

9- Mindig a tökéletességre törekszel, ám sajnos túlzottan őszinte és szókimondó vagy. Ha szabadszájúságodból visszavennél egy keveset, néha több sikert aratnál. Humánus és idealista személyiségednek köszönhetően rendkívül bízol az emberekben, ám ők ezt sokszor ellened fordítják.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!