Új, még izgalmasabb infók érkeztek a Trónok harca utolsó évadáról

A készítők azt is elárulták, Tyrion valóban beleszeretett-e Daenerysbe.

Tűkön ülve várjuk a Trónok harca 8. évadát

Szinte hihetetlen, de a 2011-ben indult Trónok harca című sorozatnak már az utolsó évada készül - amit az igazi rajongók attól a perctől fogva tűkön ülve várnak, hogy Viserion jégsárkányként ledózerolta a Falat. Hogy kicsit könnyebbé (vagy éppen ellenkezőleg, kínzóbbá?) tegyük a böjtölést, összeszedtük, mit lehet tudni eddig a 8. évadról. Új, és nagyon izgalmas infókra készüljetek!

1. 2019 áprilisában jön az utolsó évad

Bizonyára egy kis szándékosság is volt abban, hogy egészen mostanáig nem lehetett biztosan tudni, mikor jön az utolsó évad. Többféle időpont is napvilágot látott, a napokban azonban biztossá vált, hogy a 8. széria első részét 2019 áprilisában fogják levetíteni. Az Aryát alakító Maisie Williams azt nyilatkozta a Metronak: "Decemberben kész leszünk, áprilisban pedig már a nézők is láthatják az eredményt. 4 hónap mindenképpen kell ahhoz, hogy a készítők megcsinálhassák az utolsó simításokat. Azt szeretnénk, ha a rajongók a legjobbat kapnák."

2. 6 epizódból fog állni

2016-ban David Benioff és D.B. Weiss, a Trónok harca kitalálói elmondták, hogy az utolsó két évad összesen 13 részből áll majd: a hetedik évad 7, míg a nyolcadik évad 6 részt foglal magába. A 6 epizód nem tűnik olyan soknak, cserébe azonban mindegyik kb. másfél órás hosszúságú lesz.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Gif: giphy.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!