Ilyen szerepet játszott Törőcsik Mari Trokán Nóra életében: emlékezetes pillanatokat idézett fel

Szabados Ági a Mutasd a könyvespolcod! sorozatának új epizódjában Trokán Nóra színésznőhöz látogatott, akit nemcsak színészként, hanem fotósként és olvasóként is jobban megismerhetünk.

Sok olyan olvasmány van, ami fontos számára

Ahogy sokak számára, úgy Nórinak is meghatározó olvasmányélményt jelentett a Harry Potter, sőt, az is kiderül, hogy a színésznő a könyvsorozat első részének egy igazán különleges kiadását olvasta. A beszélgetésben, ahogy Nóri életében és pályáján is, fontos szerep jut Törőcsik Marinak és a róla készült beszélgetőkönyvnek. Meghatározó gondolatok, emlékezetes pillanatok idéződnek fel, némelyikhez fotó is tartozik. Merthogy a fotózás is egyfajta hivatássá vált már a színésznő életében: nemrég jelent meg Mielőtt című albuma, amelyben a színpadra lépés előtti perceket rögzíti, és amely nagy népszerűségnek örvend a szakmában és az olvasók körében egyaránt.

De nem csak emiatt érdemes végignézni a videót: Edith Eva Eger könyvei mind Nóri, mind Ági számára fontos olvasmányok, Ági pedig elmeséli, hogyan építi be a mindennapjaiba Az ajándék című könyvet.

A Mutasd a könyvespolcod! minden vasárnap új résszel jelentkezik Szabados Ági Youtube-csatornáján, ne maradj le, és iratkozz fel!

Oldalak