Lifestyle

Az esküvői szertartás alatt infarktust kapott és meghalt a menyasszony, a család ott helyben az elhunyt nő húgát adta hozzá a vőlegényhez

Az eset Indiában, az Etawah körzetben található Sanadpurban történt, ahol egy Surabhi nevű nő éppen össze akarta kötni életét vőlegényével, Manoj Kumarral, azonban végül filmbeillő tragédiába torkollott a nap.

A család döntött!

Már tartott a ceremónia, éppen a hindu rituáléhoz hűen az ifjú pár koszorút cserélt, amikor Surabhi egyszer csak összeesett. Azonnal orvost hívtak hozzá, aki megállapította, hogy a menyasszony meghalt, halálát infarktus okozta. A fiatal pár családja azonban úgy gondolta, ne vesszen kárba az a sok pénz és idő, amit az esküvőre szántak, ezért úgy döntöttek, folytatják a szertartást és Surabhi helyett a húgát adják hozzá Kumarhoz.

"Nem tudtuk, mit tegyünk a helyzetben. Mindkét család összeült, és valaki azt javasolta, hogy a kisebbik húgomat, Nishát adják össze a vőlegénnyel. A családok megbeszélték a dolgot, és mindketten beleegyeztek" - mondta Surabhi testvére, Saurabh az IANS hírügynökségnek. Surabhi holttestét egy másik szobában tartották, miközben az újdonsült pár hivatalosan is egybekelt, majd az esküvő után feladták Surabhinak az utolsó kenetet.

Surabhi nagybátyja, Ajab Singh elmondta: "Nehéz döntés volt ez a családunk számára. Az egyik szobában az egyik lányunk holtan feküdt, a másik szobában pedig egy másik lányunk esküvőjét ünnepeltük. Soha nem voltunk még tanúi ilyen vegyes érzelmeknek. A lány halála miatti gyász és az esküvő boldogsága még nem tudott belénk ivódni" - mondta.

Forrás: News18 Fotó: GettyImages

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Rákkal rossz híreket közölhetnek telefonon. Napi horoszkóp!
Sztárok
Aki viszont szeretne belekóstolni a gasztronómiába, annak kötelező lesz megnéznie ezeket a Lidl videókat, mivel valóban páratlanok.
Lifestyle
Persze először felmerül a nagy kérdés, hogy a pulykatojás egyáltalán ehető-e, és le lehetne-e cserélni a csirketojásokat pulykára?