9 emlékezetes tévés baki, amin a mai napig röhögünk

Kihagyhatatlanok.

A legviccesebb tévés bakik

Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik - tartja a híres mondás, és ez bizony a tévésekre is igaz. Bármilyen tökéletesnek, tévedhetetlennek tűnnek, a műsorvezetők, énekesek, szakemberek néha sajnos nagyon mellényúlnak. Összeállításunk szereplőitől így utólag is elnézést kérünk, de bízunk benne, hogy most már ők is csak nevetnek a történteken, és nem bánják, ha titeket is erre szólítunk fel. Mutatjuk a legviccesebb tévés bakikat!

1. Csak énekelj tovább!

Valószínűleg olyan megindító dalt adhattak elő ők ketten, hogy a hölgy szó szerint megindult a zenével együtt. De figyeljétek csak: olyan profi, hogy még csúszás közben sem hagyja abba az éneklést!

2. A bukás

A Duna Televízió kamikaze technikusa után íme, egy újabb magyar siker: néhány hónappal ezelőtt milliók nevettek a háttérben felbukó fickón. Az örökbecsű pillanat a Hír TV-n esett meg hírolvasás közben.

3. Nem a cica, a hó vitte el

A FOX riportere valószínűleg végérvényesen megtanulta, hogy masszívan behavazott utak mellől ne nagyon jelentkezzen be élőben, mert az arra járó kotróból érkező hótömeg simán elsodorja.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Gifek: brightside.me

Oldalak