Lifestyle

Ajándékok, játékok és vásárlási tippek a tökéletes ünnepekért

Ahogy közeledik a karácsony, mindannyian izgatottan várjuk az ünnepi hangulatot és a szeretteinkkel való együttlétet. Az idei évben új szintre emelheted a karácsonyi készülődést, hogy a fád alatt és az ünnepi asztalodon minden megtalálható legyen.

Minden, amire szükséged lehet

Hazánkban már több mint 25 éve van egy olyan hely, ahol mindent megtalálsz, amire karácsonykor szükséged lehet. Élelmiszerektől kezdve az ajándékokon át a dekorációig, az üzletlánc gondoskodik arról, hogy ne kelljen több helyre menned az ünnepi készülődés során. Idén is igaz, hogy minél korábban elkezded a karácsonyi bevásárlást, annál többet spórolhatsz.

Nemcsak egyszerűen bevásárolhatsz, hanem kedvező áron is beszerezheted az összes szükséges dolgot az ünnepekre. Tudatos tervezéssel és vásárlással csökkentheted a költségeket, amiben a minden héten jelentkező kedvezmények is segíteni fognak.

Ha karácsony, akkor játék

Az ünnepek idején a játékok mindig népszerű ajándékok (nem csak a gyerekeknek) - idén is különleges ajánlatokkal várnak minket a játékosztályokon. Hűségkártyával a LEGO építőjátékok például 25% kedvezménnyel kaphatók november 27-ig, emellett minden játék (beleértve a LEGO-t is), akár 30% kedvezménnyel vásárolható meg november 24-től. Most érdemes beszerezni például az X-shotot, a kislányoknak a babákat, a fiúknak pedig a távirányítós autókat. A nagyobbaknak viszont válogassunk a társas- és kártyajátékok között.

tesco lego kedvezmény clubcard

Stílusos és hasznos ötletek

A kifejezetten felnőtteknek szóló ajándékok terén sem maradnak el a kihagyhatatlan ajánlatok, és az elektronikai árucikkek mellett számos más lehetőséggel is találkozhatunk. A wireless fülhallgatóktól kezdve a gaming kiegészítőkön át a konyhai kisháztartási gépekig, minden megtalálható a kínálatban. Külön kiemelendő a Black Friday akcióban elérhető forrólevegős sütő, amely most 24.990 forintért is megvásárolható (eredeti ára 49.990 forint, 4,1 literes, 1400 W-os). A szépségápolási termékek között is kiváló ajánlatokat találunk: hajnyírók, szakállvágók, hajszárítók – mindezek még vonzóbb áron érhetőek el.

Olvasnivalók mindenkinek

A könyvek mindig remek ajándékok. A mostani szezonban már november elejétől számos vonzó könyvajánlattal találkozhatunk az üzletek polcain: szezonális gyermekkiadványok, regények, szakácskönyvek vagy életmódkönyvek. Az év egyik nagy durranása, Frei Tamás legújabb könyve izgalmas olvasnivaló lesz a felnőtteknek, de a Harry Potter Varázsalmanach szintén a fa alatt lehet, legyen szó kicsikről vagy nagyobbakról. Érdemes továbbá átböngészni az ajándékkatalógust is még több szuper könyvajánlatért!

Kezdd el már most az ünnepi készülődést!

Tetszenek a fenti ötletek? A Tesco áruházakban és online mindent megtalálsz, amire szükséged lehet. A menü hozzávalóitól az ajándékokon át a dekorációig hétről hétre kedvező ajánlatok és hatalmas kedvezmények várnak!

Lead fotó, fotó: Pexels /Karolina Grabowska, Scott McNiel/

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Szoboszlai Dominik egykori RB Leipziges csapattársa, Gulácsi Péter nem rejtette véka alá a véleményét. A sztárkapusnak közben eldőlt a jövője is.
Utazás
Mindenhol érezhetően drágulás van, és ezt a MÁV étkezőkocsijában is érezni fogjuk. Paprikás csirkét valószínűleg nem fogsz rendelni.
Lifestyle
Egyre több szakértő kifogásolja a reformok hiányát: bizonyos számítások szerint néhány év múlva a teljes magyar nyugdíjrendszer megborulhat.