Takaríts játszva!

Hétvégén meggyújtottuk az első gyertyát az adventi koszorún, kinyitottuk az első ablakocskát az adventi naptáron, és lassan ráhangolódunk az ünnepekre. A karácsony közeledtével azonban a kevésbé kellemes teendőink is felhalmozódnak. Az ünneplés és a vendégek fogadása rengeteg előkészülettel jár, nemcsak a főzéssel, bevásárlással, az ajándékok felkutatásával kell időt tölteni, hanem takarítással is, hogy tiszta, rendezett otthonban várhassuk a családot. (x)

Érthető, hogy a sok teendőt szeretnénk minél előbb letudni, és inkább a pihenéssel, ünnepléssel töltenénk az időt. Egy jó porszívó, amely extra hasznos funkciókkal, tulajdonságokkal van felszerelve, nagyban megkönnyítheti ilyenkor a munkát.

A Samsung Motion Sync Design porszívót például rengeteg olyan praktikus tulajdonsággal látták el, amelynek köszönhetően gyorsabban végezhetünk a takarítással. Az első és talán legfontosabb, hogy olyan erősen szív, hogy minden porszemet eltüntet, és ehhez elég csak egyszer végighúzni a szőnyegen vagy padlón.

Zöld színű, dizájnos külseje nem csak trendi, de praktikus is. Egyedi Motion Sync technológiája révén a porszívó teste a kerekektől függetlenül forog, s pontosabb stabilabb mozgást tesz lehetővé egy hirtelen fordulás során is.

A nagyméretű, üreges gumikerekei könnyedén és egyenletesen forognak – akár szőnyegen, akár szalagparkettán vagy parkettán használják a készüléket. Ennek köszönhetően a porszívó nem borul fel, és olyan könnyen mozgatható, hogy akár az egész lakást egyszerre fel lehet takarítani – nem kell folyton kikapcsolni, arrébb húzni.

A házimunkát azáltal is meggyorsíthatja, hogy a vezérélés magán a markolaton található. Itt ki- és bekapcsolhatjuk a készüléket, sőt a szívóerőt is átállíthatjuk, akár porszívózás közben is.

A Samsung porszívó takarítása is rendkívül egyszerű és higiénikus, mivel nem rendelkezik külön porzsákkal. A tartályban összegyűjti a port, amit könnyen leválaszthatunk, majd az egészet kiönthetjük. Így a kosz aligha juthat vissza a lakás levegőjébe.

A porszívóról további információkat a Samsung honlapján olvashatsz.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!