Neked mi a születési radixod? Tűpontosan megmondja, milyen betegségre számíthatsz

Az asztrológia az emberi test részeit a 12 jegyhez, a bolygókhoz és elemekhez kapcsolja. A születési radix pontos képet ad arról, hogy adott csillagjegy szülöttje milyen betegségre számíthat élete során, melyek azok a betegségek, amelyekre hajlamos és azokat milyen módon kerülheti el. Neked vajon mi a születési radixod?

Születési radix

Íme az állatövi jegyek szülötteinek leggyengébb pontja, amelyre fokozottan ügyelniük kell:

Kos

A feje a legérzékenyebb. Folyamatosan "kattog", néha túl erőlteti az agyát, és ha ilyenkor nem alszik eleget, annak fejfájás, migrén lesz a vége-.

Bika

Hozzájuk soroljuk a középfültőtől a vállig tartó részt. A torkuk, a nyak és a fülük, valamint a gége és a hangszálak a legérzékenyebbek

Ikrek

Az Ikrek jegye a levegő elemhez tartozik, így a tüdejük és a hörgőik a leggyengébb, erre kell a legnagyobb hangsúlyt fektetniük. Mivel mozgékonyak, végtagjaik állandó mozgásban vannak, ezért, alsó- és felsőkarjuk, valamint kézfejük is sérülékeny.

Rák

Uralkodó bolygója a Hold, amely az asztrológiában az anya, a táplálás, az emésztés és a növekedés funkciójához kapcsolódik. Ha bármilyen lelki probléma éri a Rákot, a gyomrán rögtön érzi. Lapozz a cikk folytatásáért!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak