Lifestyle

Szörnyű tragédia: egy teáskanál okozta a 24 éves lány halálát, mindössze 4 nappal az eljegyzése után

A két fiatal már a közös jövőt tervezgette, arra viszont egyikük sem számított, hogy a lány 4 nappal később, egy szerencsétlen véletlen folytán életét veszti.

Cserbenhagyták a gyógyszerek

Amikor Craig McKinnon dél-afrikai nyaralásuk során megkérte szerelme, Jess Prinsloo kezét, életük legboldogabb időszaka vette kezdetét. De mindössze négy nappal később az idill rémálommá vált, amikor a férfi szerelme szörnyű hirtelenséggel elhunyt. Így ahelyett, hogy esküvői terveket szövögetne csodaszép menyasszonyával, a 24 éves Craignek nélküle kell szembenéznie az élettel. Ami még szörnyebb, hogy a szintén 24 éves Jess halálát egy rosszul választott kanál okozta. Részletek a galériában!

Craig 2022. december 27-én tette fel a nagy kérdést szerelmének, az eseményre a God’s Window kilátópontnál Mpumalangában került sor. A lány családjának nagy része Dél-Afrikában él, és hat éve nem járt ott, így tudta, hogy nincs is jobb hely a lánykérésre. “A hangom remegett, amikor féltérdre ereszkedtem, és megkérdeztem: “Hozzám jössz feleségül?”. Mire ő: ‘Ó, Istenem’, és sírni kezdett, mielőtt igent mondott volna. Az arckifejezése… mindent jelentett számomra” – emlékezett vissza a férfi a boldog pillanatra.
Kattints a további képekért!

Ezeket idd a bolti verziók helyett és nem marad el a várt eredmény!

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Nem akarjuk elhinni, de tényleg meg fog történni! Ezek a sztárok idén hajtanak el a hetvenes tábla mellett és az a legdurvább, hogy a legtöbbjükön nem is látszik!
Lifestyle
Csak egy káposztát akart a nő az ebédhez, de "belsőségek" is akadtak benne bőven.
Fashion&Beauty
Ha lépést tartasz az éppen aktuális körömtrendekkel, valószínűleg te is láttad Hailey Bieber „cukormázas fánk” körmeit. Miután felrobbantotta az internetet, most új szárnyra kapott a visszafogott...