Lifestyle

Az éjszaka közepén riadt fel a magyar férfi, halálra sápadt attól, amit a nappaliban látott

Egyvalami borítékolható: senki sem cserélt volna vele ebben a helyzetben.

Kétségbeesett telefonhívás az éj leple alatt

Egyszerre megrendítő és mulatságos történetről adott hírt Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat. Bejegyzésükben azt írták, hogy egy 50 év körüli szívbeteg asszony mellkasi fájdalmakat tapasztalt az éjszaka közepén, és bár úgy határozott, értesíti a mentőket, nem akarta felébreszteni békésen szunyókáló férjét. A nő ezért óvatosan kikelt az ágyból, majd a nappaliba lépett, ahol telefonon értesítette a szakembereket. A várt segítség természetesen nem is maradt el, az Országos Mentőszolgálat munkatársai gyorsan a helyszínre érkeztek. Sajnos ekkorra már egyre kritikusabbá vált a középkorú asszony állapota, akiről egyébként régóta tudták családtagjai, hogy szívproblémákkal küzd. Mire a mentősök megjöttek, a hölgy már gyógyszeres terápiára szorult. Nem is ez - vagy az aggasztó egészségügyi állapota - az, ami a legmegdöbbentőbb ebben a történetben, hanem az, hogy a nő férje - aki mit sem tudott az éj leple alatt meglehetősen gyorsan zajló eseményekről - felébredt az egyre szaporodó neszekre.

Fotó: 123rf

Lapozz, a történet folytatódik!

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Lifestyle
Fashion&Beauty
Lifestyle
Ma útjára indul a labdarúgó Európa-bajnokság, és arra sem kell sokat várnunk, hogy Magyarország megmutassa, mit tud. Azonban egy oldal szerint elég esélytelenek vagyunk.
Lifestyle
Fejlődik a technika, és a gyártók is igyekeznek nyomást gyakorolni, hogy cseréld le a tévédet. A Netflix innentől nem lesz elérhető ezeken az eszközökön!