Lebukott a srác, aki egyszerre három csajjal kavart - zseniális bosszút álltak a barátnői

Amikor a három hölgy tudomást szerzett egymás létezéséről, úgy döntöttek, megleckéztetik a mindhármukkal kavaró amorózót. Ez azonban csupán első állomása volt közös kalandjuknak, mely alapjaiban változtatta meg az életüket.

Szerelmi sokszögek

Egyáltalán nem ritka, hogy olyan történeteket hallunk, melynek főszereplője egy férfi, aki egyszerre "több vasat is tart a tűzben", azaz számos csajnak csapja a szelet - persze anélkül, hogy áldozatai tudnának egymás létezéséről. Az effajta helyzetek egyszerre megmosolyogtatóak és felettébb kalandosak. Tulajdonképpen tévéképernyőre - telenovellába - valók még annak ellenére is, hogy a valóság sokszor egyáltalán nem utánozza a fikciót. A megveszekedett trófeagyűjtők ugyanis a való életben sokszor nem buknak le, vagy ha le is lepleződnek, ennek nincsenek látványos, drámai következményei. Persze olyan história is akad, mely szinte tökéletesen utánozza a romantikus regényekből és filmekből már jól ismert szituáció minden egyes mozzanatát.

A 6abc News most egy olyan igaz sztoriról adott hírt, mely három - egymás számára totálisan idegen - nőről szól, akik ráébredtek, hogy ugyanazzal a férfival járnak. Bizony. Egyszerre. Ez a mellbevágó felismerés azonban csak közös történetük kezdőpontja.

Szerelmi négyszög

Fotó: 123rf

Lapozz, a történet folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2